dimarts, 17 de juliol del 2012

"El toque esnob"




Quan la novia del meu germà ve a passar un parell de dies a la platja es nota: l'apartament fa olor al seu xampú, Matt agafa vergonyeta i es posa carinyós, el meu germà s'alça a parar taula sense que mon pare li ho diga tres milions de voltes i ma mare gasta arròs bomba per fer la paella de diumenge.

Tots, doncs, eixim guanyant.

Per la meua part, a banda que considere que la xica és una bona influència per al meu germà i que és molt guapa (i jo respecte sobretot la bellesa), aprofite per fullejar les revistes que compra i que després deixa abandonades per casa. Són eixa mena de revistes per a dones que inclouen sobretot publicitat à gogo i un grapat d'articles intranscendents.

Esta setmana s'ha fet amb el número de juliol de Telva (sí: la Telva!) i entre mostres de colònia i d'una màscara capil·lar he trobat un article digne d'emmarcar: "La mejor guía para aperitivear" (de veres) i que inclou un destacat que han batejat amb el nom de "El toque esnob" i que diu: "Impresiona a tus amigos dejando caer (!) frases como éstas durante el aperitivo: '¿Habéis probado la cerveza La Virgen? Tan natural, tan fresca'. 'Añadid a vuestro Bloody Mary un chorrito de vodka Mamount, se destila con agua de Siberia'. I la millor: '¿Queréis champán? Me encanta combinar una copa de Veuve Cliquot con el jamón Dehesa del Conde'.

Per si la novia del meu germà se m'avançava me les he aprés i he arrancat la pàgina. A mi a esnob no em guanya ningú. I menys a ma casa.


2 comentaris:

Clidice ha dit...

uf! jo no ho hagués explicat, perquè ara més d'un fugirà corrents en veure't a venir. Per cert, te'n recordaràs o t'has hagut de plastificar la pàgina? :D Huis, huis, huis!

De veres que hi ha revistes que diuen eixes burraes?

Monique LaMer ha dit...

Estimat Rasoir, si has decidit llegir ciència ficció, millor el Cosmopolitan...:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails