L'última
setmana d'agost vaig concertar una cita amb un xic. Era la segona
vegada que quedàvem; la primera va ser, almenys, fa quatre anys.
Òbric
parèntesi. Quan dic que tinc problemes d'agenda és veritat. Tanque
parèntesi.
Amb
dos granissats de llima a la taula ens vam posar al dia de les
nostres vides i vam parlar de l'actualitat política, dels viatges
que havíem fet, dels que volíem fer i d'amics en comú que no
sabíem que ho eren.
Per
descomptat, vam acabar follant i, en un moment que no cal detallar (o
sí: estesos al llit, xopats de suor i boquejant com dos peixos fora
de l'aigua), em va amollar:
—Que
estaves reservant-te o què?
Em
vaig incorporar i vaig vore sobre el seu tors la magnitud de la
riuada.
—La
veritat és que no massa... Potser és cosa de tot el gaspatxo que he
pres este estiu.
El
meu convidat va tórcer el morro:
—El
gaspatxo?
I
em vaig posar didàctic:
—Se
sol dir que el suc de tomata, que és la base del gaspatxo, augmenta
la producció de semen, però això no està demostrat
científicament. Sí que se sap, però, que afecta el seu sabor i
olor.
—Què?
—També
se sap que la tomata té grans quantitats de betacaroté i que el cos
el transforma en vitamina A, la qual augmenta la producció de
testosterona, que és l'hormona responsable del desig sexual.
—Com?
—De
tota manera, eixes són les propietats de la tomata fresca. En
convertir-la en gaspatxo no sé si les mantindrà o les perdrà...
Hauria d'investigar-ho.
—Però
en eixe cas, el gaspatxo no justificaria tot
açò.
—Ah,
no. Tot això és perquè m'has posat molt calent i m'he
escorregut com un burro.
—Però
no has dit que...
—Com
un burro, xic. Com un puto burro.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada