dimecres, 9 de maig del 2012

Trencar




Durant molt de temps, quan repassava el meu historial sentimental, pensava que només havia tingut dos novios. Un i dos. I fins fa poc, realment, creia que havia estat així. La realitat, però, és que n'he tingut molts més. Tants que no vull fer una llista per si me n'oblide d'algun.

L'explicació que trobe per haver pensat en algun moment que només havia tingut estos dos novios, que no eren els que més he estimat i, amb tota seguretat, no eren els millors, és perquè són els dos que em van deixar. O, per ser més exactes, els dos que més mal em van fer quan em van deixar.

Potser la decepció ens marca més dels que voldríem o, directament, la rancúnia que guardem per aquells que ens deixen no ens permet valorar les coses com realment són i, no ho sé però podria ser, això explicaria perquè Antonio Basagoiti anunciava dilluns sobtadament que el PP basc trencava palletes amb el PSE de Patxi López després d'haver mostrat públicament les misèries de la seua relació durant estes últimes setmanes i, també, després d'haver-ho demanat per Internet fins i tot l'ecs!alcalde de Donosti Odón Elorza.

Basagoiti i López han competit per no ser el deixat i ser, en canvi, qui deixe l'altre, tot i que ambdós fa mesos que havien donat per mort el matrimoni, concretament des de la nit del 20 de novembre de l'any passat.


2 comentaris:

Clidice ha dit...

el que pot arribar a fer la rancúnia! o el que pot arribar a perpetrar un suposat amor! ^^

Busca qui t'ha pegat ha dit...

ya te digo... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails