dimecres, 27 de febrer del 2013

Improcedent




El señor Bárcenas dejó el PP en 2009”
Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda, el 23 de gener de 2013.


La demanda de Bárcenas contra el Partit Popular per comiat improcedent és només un pas més en el sainet que des de fa setmanes ens està regalant el partit més votat a Espanya i, potser, els advocats de l'ecs!tresorer es van basar en aquella explicació tan boja que Carlos Floriano va donar per justificar que no s'haguera acomiadat Jesús Sepúlveda, ecs!alcalde de Pozuelo, ecs! (o no) de la ministra Ana Mato i al qual el jutge Ruz considera receptor de més de mig milió d'euros de la trama Gürtel:

El Sr. Sepúlveda lo que hizo fue presentar un escrito pidiendo la baja del partido pero sigue siendo trabajador de esta casa, (...)…Otra cosa es que se le pueda echar y entonces te vas a Magistratura de Trabajo y el Magistrado te dice “este despido es improcedente, ahora lo readmites”, es que eso es lo que pasa si usted despide a alguien por estar imputado que no es causa objetiva de despido, es un despido improcedente y entonces lo tienes que readmitir”.

Òbric parèntesi. Curiosament, el PP va acomiadar Sepúlveda una setmana després d'este deliri legal de Floriano. Tanque parèntesi.

En realitat, no cal que Bárcenas cite la fantàstica doctrina Floriano per defensar les seues pretensions d'indemnització (entre altres coses perquè no s'ajusten a la legalitat) perquè ho té molt més fàcil: si es confirma que, efectivament, va treballar per al PP fins el 31 de gener de 2013 i que se'l despatxà sense la preceptiva comunicació escrita que exigeix l'art. 55 de l'Estatut dels Treballadors, el comiat serà declarat improcedent: “el despido deberá ser notificado por escrito al trabajador, haciendo figurar los hechos que lo motivan y la fecha en que tendrá efectos”.

Segons la informació publicada, Bárcenas s'assabentà del comiat en consultar la seua vida laboral després de tornar d'esquiar a Canadà, sense que el PP haja encara demostrat que li havia comunicat que el despatxava ni, millor encara, quina era la relació (laboral o no) que mantenia amb el partit/empresa.

Bárcenas guanyarà el judici contra el PP, però jo només espere que el seu advocat cite María Dolores de Cospedal com a testimoni i escoltar-la dir en sala allò de “La indemnización que se pactó fue una indemnización en diferido en forma efectivamente de simulación, simulación de lo que hubiera sido en diferido en partes de lo que antes era una retribución” i vore com al jutge li explota el cap.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb Ruz, un és innocent fins que es demostre el contrari. Per tant, estas imputat no és motiu per acomiadar ningú. Altra cosa seria la falta de confiança que una imputació podria dur lligada.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

L'únic que tenim clar és que el PP està gestionant-ho FATAL.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails