dimarts, 14 de maig del 2013

Torna-te'n a casa



La ruïna econòmica i el col·lapse institucional valencians s'ha traduït en un estat de catatonia política que fa que les coses que encara funcionen ho facen només per inèrcia, de la mateixa forma que el sol ix i es pon cada dia.

L'encarregat de posar ordre i concert al País Valencià, el president Fabra, s'ha demostrat com un polític d'una lleugeresa insuportable que s'ha dedicat a rebaixar el discurs a mínims intolerables: passar els festius a dilluns i rebaixar el nombre de diputats autonòmics són els nous “agua para todos” i “no mos fareu catalans” d'altres èpoques més histriòniques, però també més entretingudes.

Òbric parèntesi llarg. No només l'activitat institucional de Fabra és ridícula: els portaveus oficiosos del PP també s'encarreguen de fer-nos abaixar la cara, com l'entrevista que el pamflet ABC dedicà a Jorge Bellver, portaveu dels populars a les Corts i que contenia preguntes tan compromeses com ara “¿Es ética la actuación de los grupos de la oposición en lo que respecta al accidente del metro?” o¿La renovación con candidaturas únicas del PPCV en Valencia demuestra la fortaleza del proyecto de Rita Barberá?”. Tanque parèntesi llarg.

Reòbric parèntesi groller. He vist fel·lacions en públic més dissimulades i dignes que esta entrevista. Retanque parèntesi groller.

Esta setmana el nou i flamant secretari general de l'IVAJ, que coincideix curiosament amb el secretari de NNGG al País Valencià, es feia ressò al seu compte de Twitter d'unes paraules de Fabra durant un acte públic que podrien passar a la història de la política valenciana. Atenció, que la cosa és grossa: La Comunitat es referente en la práctica de deportes, apostamos por el deporte que es salud y bienestar”.

Per favor, Fabra, torna-te'n a casa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

...el sol ix i es PON cada dia.

Anònim ha dit...

encara tenim el senyor Fabra actiu? es que aquesta gent no tenen ningú (ja no dic ells!) que els faci apartar del mig per decència?

Corpi ha dit...

L'esport on som referent és en la pilota valenciana.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails