dilluns, 9 de febrer del 2009

El tiroteig

Fa uns mesos vaig presenciar un tiroteig al mig del carrer mentre passejava amb Matt i comentava amb un amic per telèfon les porcades d’un regidor del PP que havia passat pel meu llit uns dies abans.

Quan ja havia aconseguit oblidar l’incident, este matí m’ha telefonat un periodista amb el qual col·labore de tant en tant i m’ha anunciat que este cap de setmana havien detingut els participants en el tiroteig i que en poques hores passarien a disposició judicial.

Donat que tenia feina al jutjat, he quedat amb el periodista i m’ha donat més informació de la que necessitava saber, ja que la jutgessa ha decretat el secret d’actuacions i jo hauré de prestar testimoni en la vista i participar en les rodes de reconeixement.

Estic barallant la possibilitat de demanar escorta de seguretat i esdevindre una mena de testimoni protegit, ja que si Roberto Saviano té protecció només per haver escrit un llibre sobre la Camorra napolitana, no em puc imaginar què passarà si els del tiroteig descobreixen que faré una crònica a Busca qui t’ha pegat...




1 comentari:

Jordi ha dit...

ara entenc per què vols ser anònim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails