dimarts, 3 de febrer del 2009

Tauró

La setmana passada vingué a veure’m una dona amb un contracte. L’havia signat feia un parell de mesos i l’altra part havia incomplit sistemàticament allò que havien acordat i volia que li pegara una ullada al document per valorar possibles accions legals.

- Es pot saber qui ha redactat este document? -vaig preguntar en comprovar que un estudiant de primària ho hauria fet millor.
- L’advocada de la immobiliària -contestà la clienta una mica sorpresa.

No em va sorprendre la resposta, ja que la majoria de les voltes els advocats ens dediquem a endreçar els errors i les cagades d’altres advocats, però tot i això, vaig deixar el document a la taula i després de prendre aire vaig sentenciar:

- Això és impossible, i no perquè no hi haja pel món un bon grapat d’advocats mediocres, la qual cosa, de fet, és la tònica general, però és que una mona amb un llapis seria capaç de redactar un document amb més consistència legal que el que tu m’has portat.

La clienta em va mirar una mica espantada i preguntà:

- Tan malament està?
- Mira, i només perquè et faces una lleugera idea: si és veritat que un llicenciat en Dret ha redactat este contracte mereix que li tallen les dos mans perquè no puga escriure res més en la seua vida.

I és que fa unes setmanes vaig decidir assajar un nou paper, el d’advocat-tauró a l’estil de la Glenn Close a Damages, però em sembla que m’he identificat massa amb el personatge i que la cosa se me n’ha anat de les mans.


2 comentaris:

Jordi ha dit...

Doncs si la lleven per falta d'audiència, voré Damages!

Que qui pensa que eres guapo? Jo... però vaja, que només és una intuïció... M'equivoque?

(K)

Anònim ha dit...

Uis, mogudes amb contractes de lloguer... M'hi sent identificat.

Mua, rebonic!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails