dimecres, 11 de març del 2009

Bones noves: RasoirOffice, la coberta i un cap de setmana a la platja

Esta setmana sembla que només tindré bones notícies: d’una part, ja està pràcticament enllestit el meu nou despatx: RasoirOffice. El pintor ha acabat, per fi, el tractament de la paret final del meu despatx i el resultat és una paret oxidada.

Iván, el pintor, és un jove amb actitud d’indiferència i mirada de drogoaddicte, que porta un adhesiu de la discoteca Apache al cotxe i que sempre amaga els cabells rossos sota una gorra blanca. Si deixem això a una banda, és un xic exageradament follable.

La meua primera intenció era deixar totes les parets del despatx ben blanques, però em va suggerir tractar la paret frontal amb una pintura especial que simula l’oxidació del ferro i no puc estar més content d’haver acceptat la proposta, ja que combinarà a la perfecció amb els mobles que em serviran demà mateix.

Òbric parèntesi sarcàstic. L’oxidació és també un tret ben característic del funcionament de la Justícia -amb majúscula-, de forma que la paret oxidada és tota una declaració d’intencions. Tanque parèntesi sarcàstic.

En pocs dies, doncs, estaré perfectament instal·lat a RasoirOffice i podré continuar defensant els criminals, però amb un toc chic i pretensiós.

Malauradament, encara no he tingut temps -ni perícia- per preparar la imatge gràfica del despatx per a sobres, fulls i targetes de visita, així que si algun lector té el gust per fer-me alguna proposta -no cal que siga ni chic ni pretensiosa- li estaré eternament agraït i gustosament li faré un txec de ‘val per una defensa jurídica en cas d’homicidi’.

L’altra bona notícia és que des de la futura editorial de Busca qui t’ha pegat, Labreu Edicions, m’han fet arribar la maquetació de la coberta del llibre i m’ha encantat. En realitat, ja em va agradar la il·lustració de la portada, obra i gràcia d’un britànic de nom Tom Walker, però és que la maquetació és perfecta.

Aviat tindrem més notícies, però puc avançar que la primera setmana d’abril el llibre Busca qui t’ha pegat es podrà trobar a les llibreries.

Finalment, i per si tot açò fóra poc i si no passa res, este cap de setmana el meu marit/NIF i servidor el passarem a la platja, en companyia de Matt i del sol de març.



11 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

enhorabona per tot! M'encanta eixa paret!

(amb un poc de mala sort, putos vikingos, encara me podré emportar al fiordo un exemplar)

me ha dit...

Just a temps per Sant Jordi. Espero que vinguis a la city a signar llibres, al principi de Passeig de Gracia cantó Llobregat, on acostuma a estar LaBreu des de fa uns anys.

I en vull un de superdedicat!

:)

Allau ha dit...

Això rutlla, estàs imparable!

(Em poso ara mateix a preparar-te el disseny de la teva imatge gràfica: la teva oferta em pot ser molt útil en un futur immediat).

Jordi ha dit...

t'has casat?

crec que el mateix dia quan isca el llibre, el compraré!

Anònim ha dit...

Jo també pense comprar-lo només ixca. Espere que ens concretes, ací al blog, el dia que estiga a les llibreries
Sort amb tots el teus projectes

Anònim ha dit...

La paret una passada, bon gust que tens, eh?

Enhorabona pel llibre, per suposat en compraré un i espero dedicatòria per quan vinguis a BCN!

EL sol de març és perillós, millor queda't a casa ...

P.D. Crec que comences a guanyar-me en ñoño, je, je

HABIBI

Busca qui t'ha pegat ha dit...

nuriet: sí, sí... estaré a st jordi! :D

allau: a qui tens ganes d'assassinar?

jordi i rabosa: moltes gràcies, bonics. aniré informant!

miquelet: mai podré ser més nyonyo que tu, guapo! i portaré protecció per al sol de març... non ti preoccupare! ;)

Albert Medrán ha dit...

mira el correu!

rogerbcn ha dit...

felicitat!!! d'això s'en diu triomfar en aquesta vida!!!

qui és el teu nom "jurídic"?

si no faig tard em presento a concurs...

David ha dit...

Anava a dir el mateix que ha dit Roger, per tal de fer el disseny de la imatge corporativa, ens caldria saber el nom de la marca, això no significa que jo sàpiga molt de disseny gràfic, però l'oferta és temptadora, (mai no se sap quan te pot fer falta la defensa en un juí per homicidi...)

David ha dit...

Anava a dir el mateix que ha dit Roger, per tal de fer el disseny de la imatge corporativa, ens caldria saber el nom de la marca (això no significa que jo sàpiga molt de disseny gràfic, però l'oferta és temptadora, (mai no se sap quan te pot fer falta la defensa en un juí per homicidi...))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails