divendres, 22 de maig de 2009

De promoció: Barcelona!

Ja hi ha data per a la presentació de Busca qui t'ha pegat a Barcelona: el 4 de juny. 
 
Després de Sant Jordi calia presentar el llibre en societat, però d'una forma no gaire seriosa: tindrà lloc a la llibreria Antinous (Josep Anselm Clavé, 6) a les 20 hores i encara no sé ben bé com es desenvoluparà l'acte.

Sé que hi haurà intervencions dels responsables de l'editorial, però per la meua part he decidit confiar el desenllaç de l'acte als amics i als lectors. Així, he convidat amics propers a fer una lectura -gens dramatitzada, per favor- d'un parell de textos publicats i d'altres més actuals, a elecció del mateix lector.

La participació en la presentació, però, és completament oberta, i si algú dels que passeu de tant en tant per este espai web no teniu a res a perdre i sou capaços de fer ús d'un impecable accent valencià esteu més que convidats a participar-hi, sempre que no siga per a insultar-me en públic.

Així que si no teniu por a ser desheretats per la família i a malbaratar la poca o molta reputació que en estos moments teniu, esteu més que convidats a participar-hi.

La presentació es traslladarà després a El Cangrejo (Montserrat, 9), on la festa pot prendre camins insospitats i que escapen del meu control.

Com gairebé tot el que m'envolta.
...

El Cangrejo, inaugurado en 1902, es uno de los locales emblemáticos del que en su día fue el barrio Chino y hoy el Raval barcelonés. En su pequeño escenario actuó en los años veinte Carmen Amaya, cuando El Cangrejo era un referente del flamenco en la ciudad. Ahora, reconvertido en un emblema del transformismo, ha sido sede de artistas como Carmen de Mairena.

6 comentaris:

josep ha dit...

De tot el que dius l'única cosa que m'espanta es ser "capaços de fer ús d'un impecable accent valencià" tot i els dos anys viscut a València -tu eres molt xicotet-. Ens veurem (i potser esculli un text, es clar).

Anònim ha dit...

... però quin dia?

Busca qui t'ha pegat ha dit...

repetimos:

"Ja hi ha data per a la presentació de Busca qui t'ha pegat a Barcelona: el 4 de juny."

josep, comte amb tu!

saül ha dit...

Procuraré anar, perquè m'interessen les experiències gais de segona generació.

Comtessa d´Angeville ha dit...

POR DEU FER EIXA FESTA!

Que vaja tot molt bé, senyoret!

rogerbcn ha dit...

No soc capaç de fer ús d'un impecable accent valencià!!! però "camacu" que presentis el llibre.
hi seré!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails