dimecres, 4 de febrer del 2009

Adió

Esta setmana m’està suposant un desgast considerable: la feina i les correccions del meu futur llibre, el qual portarà per nom Busca qui t’ha pegat, com no podia ser d’una altra forma, em porten de cap i no tinc gaire temps per fer res més.

I hi ha una cosa que he de fer urgentment: parlar amb el Xic Andalú i dir-li que no veig gens de futur en la nostra relació i que la cosa, per tant, ha d’acabar.

Mai he sabut com deixar una relació. De fet, sempre he preferit fer-les agonitzar i esperar que l’altra part entenga que la situació ha tocat fons, perquè donar explicacions, i més encara quan es tracta d’una relació incipient, no em sembla correcte i, per què no dir-ho, una falta de respecte.

Però la qüestió és que amb el Xic Andalú em sent una mica obligat: òbviament no és el que busque ni espere trobar en una altra persona, però és molt bon xic i en este moment no travessa per una situació personal ideal: com pots dir-li a algú que ja no t’interessa quan al seu pare acaben de diagnosticar-li un càncer de pulmó?



6 comentaris:

Anònim ha dit...

<< Mai he sabut com deixar una relació. De fet, sempre he preferit fer-les agonitzar i esperar que l’altra part entenga que la situació ha tocat fons, perquè donar explicacions, i més encara quan es tracta d’una relació incipient, no em sembla correcte i, per què no dir-ho, una falta de respecte >>

Al meu planeta, d'aixo en diuen ser un covard.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

benvolgut alfred,

qui ha dic que no ho siga?

Anònim ha dit...

a veure martí, sols has de ser un tauró amb l'anadalú, ets clarament capaç!
unbes!

rogerbcn ha dit...

no cal passar del blanc al negre...
hi ha tot un ventall de grisos.

sort!

Anònim ha dit...

Ser covard no es el problema. En el fons este comportament es de mala persona. I tu ho saps.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

ai, anneta-picarolet... no vull ser un tauró amb el xiquet andalú... seré com un dofí terapèutic! ;)

rogermeu! gràcies per la sort... i sé que et dec un mail. quan tinga un segonet seré teu ;)

alfred, ja que tornes amb el tema... justament l'actitud a què feies referència al teu primer comentari és la que he anunciat que no faré amb el xiquet andalú. ho torne a repetir perquè sembla que et preocupa el tema. i em sembla molt bé, eh.

i, per cert... qui ha dit que no siga mala persona?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails