diumenge, 12 d’abril del 2009

Globus roig

Torne a civilització, forçat per una guàrdia, després d'haver passat tres dies amb els meus pares a l'apartament que tenen a la platja. Per evitar una matança a l'estil teenager nord-americà, he hagut de recórrer de forma sistemàtica a un exercici per a controlar la ira que consisteix a imaginar que un globus roig recorre el cel. Això em relaxa. 
 
Quan la situació es posa tensa amb els meus pares mire el cel i seguisc amb la mirada un globus invisible. Si la situació es complica -amb l'arribada del meu germà, per exemple- imagine dos globus. Si em telefona un client des d'Algèria un dissabte de matí, aleshores imagine tres globus. I així fins que el cel és ple de globus imaginaris.

L'oratge no ha ajudat a fer que este cap de setmana llarg siga més lleuger: ha plogut, ha tronat i ha fet molt de fred.

Quan dijous vaig començar a fer la maleta, no ho vaig fer tenint en compte ni les previsions meteorològiques ni molt menys el sentit comú, ja que fa temps que vaig optar per un altre sistema: l'autosuggestió de l'oratge.

M'explique: en lloc de posar a la maleta el tipus de roba que recomanen els meteoròlegs (i ma mare), la faig segons el clima que jo vull que faça. Sé que és irracional i una mica temerari (m'agrada viure al límit), però de tant en tant funciona.

Així, i donat que este cap de setmana volia prendre el sol i tornar amb un bronzejat més que envejable, la meua maleta era plena de pantalons curts, de camisetes i de jerseis de paper, peces de roba que el fred, el vent i l'aigua no m'han deixat ni tan sols traure de la maleta.

El resultat ha estat lamentable, ja que m'he vist obligat a passar el cap de setmana amb una dessuadora marca Avia dels anys huitanta, plena de taques de pintura, i que mon pare guardava a un calaix per a una situació d'emergència.

El pitjor de tot és que hui que estic de guàrdia fa un sol radiant i el primer client que he atés a la Guàrdia Civil és un nigerià de dos metres que porta per nom Lovely Prince. Així, amb totes les lletres.

Torne a vore globus rojos al cel.



1 comentari:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Em fa que provaré la tècnica dels globus... però és com molt menstrual, no? Tot roig tot roig...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails