diumenge, 19 d’abril del 2009

Setmana atòmica: de Sant Vicent a Sant Jordi

La setmana que iniciem demà -i que els valencians encetem amb la festivitat de Sant Vicent Màrtir- suposa també l'inici d'una setmana que imagine i entreveig plena de feina, d'estrés, de satisfacció i de nervis.

Així, demà dilluns m'aproparé a Múrcia -sí, a Múrcia- per visitar l'Ikea i carregar el cotxe d'objectes que en gran mesura no necessite. A ma casa és fàcil trobar productes de la cadena sueca, tot i que mai he posat un peu en cap dels centres que hi ha oberts a la Confederació Ibèrica de Nacions, ja que o bé són encàrrecs que he fet als amics o bé els he robat.

En esta excursió murciana m'acompanyaran el meu germà (!), el meu pare (!!) i un amic seu prejubilat que sembla que no tenia res millor a fer, per la qual cosa imagine que no hi haurà en el món prou globus rojos per evitar un atac d'ansietat.

Dimarts i dimecres, a més d'encarregar-me de la meua feina de veritat: resoldre expedients, preparar dues demandes que tinc pendents i rebre la visita de mitja comunitat algeriana de València, tindré més feina a RasoirHouse: el fuster vindrà a posar les portes, el del marbre muntarà el silestone de la cuina i el ferrer començarà a muntar les baranes.

Dijous, dia de Sant Jordi, agafaré el tren a primera hora per plantar-me a Barcelona abans de migdia, ja que l'editorial que ha publicat Busca qui t'ha pegat ha organitzat una signatura de llibres al passeig de Gràcia.

Este moment em té particularment nerviós i excitat: no sé si algú s'aproparà, si rebré alguna agressió física o verbal o si les autoritats aprofitaran per notificar-me alguna de les querelles que la publicació del llibre segur que ha motivat.

Siga com siga, si esteu per Barcelona i si teniu temps i ganes, al número 15 del passeig de Gràcia estaré a partir de la sis de la vesprada: podreu fer-vos amb un exemplar de Busca qui t'ha pegat i tirar-me'l al cap o demanar-me que vos el signe.

Divendres tornaré a València i de nit oferiré una lleugera privé soirée per als amics per presentar-los el llibre i donar-los de sopar i de beure. La vetllada inclourà una visita guiada a RasoirHouse i espere que per al divendres ja compte amb les portes, el silestone de la cuina i les baranes de l'escala i de la passarel·la.

Dissabte, espere que només amb una lleugera ressaca, hauré de fer front a una nova guàrdia de cap de setmana del torn d'ofici i, no sé per què, estic segur que no estaré en plenes facultats ni físiques ni mentals per poder defensar cap delinqüent. Consell per a aquells que tingueu pensat cometre algun delicte durant el cap de setmana: més vos val buscar un advocat privat, perquè el d'ofici no estarà disponible.

I diumenge només espere descansar al llit en companyia del meu NIF. Si és que no m'ha deixat abans, clar.


11 comentaris:

Allau ha dit...

Intentarem estar al passeig de Gràcia per agredir-te sense intermediaris i, si alguna cosa s'interposés, no pateixis que comprarem el llibre igualment per estudiar per quina via et podem demandar.

rogerbcn ha dit...

eiiiii!!!! ens veiem el dijous!!!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Molta sort a Barcelona, segur que tindràs una cua immensa de fans esperant que els signes el llibre!

(i a l'Ikea, més sort encara a l'Ikea, intente imaginar-me la situació amb mon pare i algun amic seu... i no veig globus rojos, el món sencer és roig roig del tot)

ea! ha dit...

l'editora et defensarà si cal, et fem una careta amb la il·lustració de la coberta o no cal??

Anònim ha dit...

Quina il.lusio me faria poder apropar-me a comprar un llibre!


a.

Anònim ha dit...

Un llibre. De fet... qualsevol llibre

Anònim ha dit...

Ni dissabte, ni mai, xiquet ! : - p

mèèèèèu....


mèèèu....

Anònim ha dit...

privée soirée... hihihi, ni el senyor marcel.li fa tanta gracia ! !

De fet, amic rasuà, podries organitzar una "suaré" privée.

Pero, pensant-m'ho una altra volta. Potser millor que vagi a comprar el panfleto este. Ningú m'ha de llevar el plaer de comprar-lo i en arribar a casa posar-lo al seu lloc. Al costat d'allà on mirem els numeros de telefon quan no ens n'en recordem.

Anònim ha dit...

He de parar, ja que la meva creativitat sembla eixida d'una droga estranya. .... Per què acabo de pensar que enlloc de venir a tirar-te un llibre (cf. pamflet) al cap, he pensat que seria mes divertit venir i tirar-te una cafetera Nespresso al cap?

Fran Rueda ha dit...

Dissabte vaig passejar per Barcelona i vaig entrar a la llibreria Antinous, i Oh, sorpresa! El teu llibre hi era. Em va fer molta il.lusió veure'l, perquè no vaig poder entrar al link de l'editorial que vas posar a la teva actualització de fa dies, per veure on el podia trobar, però allà hi era, preparadet perquè gent curiosa com jo el comprés.

Si puc m'acostaré a Passeig de Gràcia, perquè siginis aquest exemplar i, si no doncs que tinguis molta sort.

Petons, maco.

Entrellat

Estherlula ha dit...

Anirà NIF al sopar del divendres?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails