dimecres, 30 de setembre del 2009

De promoció: BQTP a València


Al blog Busca qui t'ha pegat m'he dedicat a recuperar a poc a poc els textos que vaig escriure a l'antiga pàgina de fotolog.com durant els anys 2005, 2006 i 2007, abans que algú em denunciara per haver violat totes les condicions d'ús de la pàgina i els administradors em tancaren la paredeta una parell de vegades.
Esta mena de backup-remember ha tingut lloc al mateix temps que actualitzava Busca qui t'ha pegat (al dia) i ja he començat el rescat de l'any 2008 per donar-li continuïtat.
Una selecció de les vora 300 entrades que conté el blog són les que recull el llibre Busca qui t'ha pegat, un projecte temerari de l'editorial LaBreu i el periple del qual em portà a Barcelona per Sant Jordi i, després, una altra vegada en juny per presentar el llibre en societat a la llibreria Antinous.
Fa mesos que Busca qui t'ha pegat arribà a terres valencianes (i també alacantines) però serà en poques setmanes quan es presentarà en públic al Cap i Casal valencià: en estos moments, i si no hi ha canvi d'última hora, l'acte tindrà lloc el proper dissabte 24 d'octubre a la llibreria 3i4, al Centre Octubre.
Durant la presentació barcelonina, un grup de lectors/amics van llegir una selecció dels textos que més més ràbia els va fer i el resultat fou distés i divertit (i el més important és que no em vaig vore obligat a participar-hi), de forma que el més segur és que este siga el mètode que seguirem durant la presentació valenciana.
Així, doncs, se busquen còmplices i cooperadors necessaris per a la presentació/perpetració de Busca qui t'ha pegat a València.


3 comentaris:

Allau ha dit...

Ja saps que a Barcelona t'oferim asil polític.

rogerbcn ha dit...

Sort! en la presentació de segur que serà un èxit.
petons

Busca qui t'ha pegat ha dit...

gràcies, parella! tots dos (i tres) féreu acte de presència a la presentació 'barceloniana' i llegíreu meravellosament bé: vorem si els valencians estan a la vostra alçada!

rogeret, hui t'he robat una foto! :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails