dimarts, 21 de desembre del 2010

Trending topics nadalencs absolutament prescindibles (II): el Nadal bé o en família?



Fátima és una xica sud-americana que porta tres anys i mig emparellada i que no ha de tindre molts amics, ja que a un fòrum preguntava als quatre vents: “¿Me aconsejan pasar la Navidad con mi enamorado y su familia?”.

Els dubtes de Fátima estan més que justificats ja que la combinació nadalenca de compartir taula amb el parentiu i l'abús de l'alcohol que esta àpoca de l'any implica pot donar lloc a situacions inefables, indescriptible i inenarrables.

Així, enguany el Nadal a casa meua promet passar a la història, donada la notícia que des de fa un parell de mesos monopolitza les converses familiars, des que mon tio, que porta separat quatre o cinc anys, anuncià amb un somriure a la cara i com si fóra la cosa més normal del món que s'havia tornat a casar, en esta ocasió amb una jove cubana de nom impossible, resident a L'Havana i que compta amb la mateixa edat que la meua cosina menuda: 22 anys.

Un cop superat el shock inicial, a casa ens hem pres la bona (?) nova com toca: amb irreverència i amb tot el cinisme que hem pogut traure, sobretot per part meua, ja que, almenys, jo només estic follant amb un veneçolà, que tindrà, per cert, un parell d'anys més que jo, però no entra dins dels meus plans casar-me amb ell perquè obtinga els papers i poder traure'l del seu país.

La iaia, però, ha estat l'última a assabentar-se'n i s'ho ha pres, com no podia ser d'una altra forma, amb una barreja d'incredulitat i de sorpresa:

- M'he casat amb una xica cubana de 22 anys i vindrà a principis de l'any que ve -li anuncià mon tio este passat cap de setmana sense valorar la repercussió que una bomba de l'estil pot tindre sobre una dona de 89 anys.

I després d'un minut durant el qual vam haver de convéncer-la que no es tractava d'una conya, sinó d'un acte de temeritat i d'irresponsabilitat per part de mon tio, només pogué preguntar:

- I com se suposa que va vestida eixa xica?

Enguany tindrem un gran Nadal a casa.



Imatges de Fandi.es

4 comentaris:

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

La consideració de ta iaia és si més no fantàstica! No s'ho haa pres tan malament aleshores...XD!

Clidice ha dit...

El millor de les iaies és que, a la seua edat, ja no les sorprén res de res. :) La frase per emmarcar, com totes les d'ella.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

There i Clídice: informar-vos només que eixa fou la primera reacció de la iaia. Ara diu que més li valdria haver mort que escoltar eixa notícia.

Coses de velles.
;)

Miquel ha dit...

Nadals interessants, com a poc...!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails