dijous, 1 d’abril del 2010

Matas SL: Pasqua i conya marinera

Mentre faig la maleta per passar estes vacances a La Marina, una Pasqua marinera, doncs, en companyia del meu xic i dels seus amics, no puc deixar de pensar quina serà la forma triada per Jaume Matas i senyora per celebrar el calvari, la mort i la resurrecció de Jesucrist, ja que el matrimoni Matas-Areal (Societat Limitada) viu estos dies el seu particular Via Crucis judicial, però tot indica que, en contra de l'experiència de Crist que ens conta el Nou Testament, per a l'ecs!President balear i ecs!ministre d'Aznar no hi haurà resurrecció de la carn.

Així, si la catorzena estació del Camí a la Creu del fill de déu resa que Jesús és col·locat al sepulcre, Matas, SL compta amb pocs dies per decidir si farà front o no a la fiança de tres milions d'euros que el jutge instructor ha fixat per evitar que ingresse a presó. I estic convençut que, d'una forma o d'una altra, hi farà front, i per tant l'enèsima estació del calvari balear seria Matas amolla la pasta.

El cas de corrupció que afecta Matas, SL no és només sorprenent perquè afecta un d'aquells prohoms conservadors que ens volien fer creure que la dreta era immune a la corrupció, sinó perquè el merder en el qual es troba involucrat no només ha llançat per terra tota la seua gestió a les Illes (i l'elefantíaca dimensió del qual gairebé ningú sospitava fa només un parell d'anys), sinó perquè, com cada cas de corrupció que es coneix a casa nostra, compta amb una sèrie d'elements de freakisme i de bizarrisme, que atorguen a la corrupció catalana, valenciana i balear una pàtina especial de luxe i misèria intel·lectual.

La interlocutòria dictada pel jutge instructor ha obligat a posar més cometes al titulars dels diaris que si d'unes declaracions de Belén Esteban es tractara (menció especial mereix allò de 'ha venido a burlarse de los simples mortales') i tot plegat, i quan dic tot plegat em referisc no només a la dotzena de delictes que se li imputen a l'ecs!President illenc (¡y subiendo!, perquè fa uns dies només n'eren nou), sinó també a les sospites contundents de finançament il·legal dels populars a les Illes, no és una qüestió que hom puga prendre's com una conya marinera.

Però clar, quan te n'assabentes que el fiscal del cas sosté que Matas, SL va rebre un quart de milió d'euros en concepte de suborn per part de José Luis Moreno a canvi d'adjudicacions a la televisió autonòmica i que Mariano Rajoy diu que 'le deseo lo mejor' ja no te'n queda una altra que agafar-t'ho com toca: com si fóra una puta conya.





3 comentaris:

Anònim ha dit...

este ja és el R. que tots coneguem... Per ahí diuen que ja té la pasta, en 24 hores s'ha fet en 500 milions de peles, que te parece...
I després de la interlocutòria del jutge, pense que no cal ni que es faça el judici. Què el tanquen i punt...

Clidice ha dit...

si que sembla un bon "catxundeiu" tot plegat. Ens queda el consol que, com a mínim, ara ens n'assabentem :( Bona Pasqua marinera :)

rogerbcn ha dit...

deixa estar!!!!!
veniu plegats a la Índia!!!!

mil petons

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails