dimecres, 28 de març del 2012

Cadastre



La casa on visc ha estat tota la vida propietat de la família de ma mare. Imagine, fins i tot, que un dinosaure amb una càrrega genètica idèntica a la meua va posar ous al mateix lloc que ara ocupa la cadira Wassily del meu menjador.

La qüestió és que ara que ha passat al meu nom he hagut de posar al dia la situació de l'immoble i la cosa no ha resultat massa fàcil. A dia de hui encara no tinc la llicència de primera ocupació perquè el Cadastre encara no ha resolt la instància que vaig presentar en 2008 (!) detallant les diferents agregacions i segregacions que havia patit este tros de terra en els últims cinquanta anys (i dels qual ningú havia informat l'administració) i, també, les obres que s'havien fet, de forma que ma casa (ma casa!) encara consta com si fóra una vaqueria.

La setmana passada, però, el Cadastre va actualitzar algunes de les dades de l'immoble amb la informació que hi vaig aportar fa quatre anys i ara, finalment, he aconseguit que la superfície real siga la mateixa que consta als registres públics, però no han dit ni pruna sobre l'obra que vull declarar, així que em vaig personar a les oficines del Cadastre on em va atendre un amable funcionari.

Vull inscriure el canvi de titularitat de ma casa al Registre de Propietat, però necessite que prèviament al Cadastre les dades siguen correctes vaig resumir la història al funcionari.
Molt bé, dóna'm la referència cadastral

Li la vaig donar.

Bé, ací consta que este immoble és un magatzem i una vaqueria...
Sí, és això el que vull actualitzar.
I també que l'última obra que es declarà fou en 1890.
Perdona?
Sí, en 1890 repetí el funcionari, abans de preguntar: Heu fet alguna obra des d'aleshores?

Vaig callar, per prudència, però em van entrar ganes de dir "Sí, clar: en 1960 vam posar parquet a les vaques".

Redéu, mai acabaré amb açò.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabent que es una vaqueria, ben aviat vindré perquè em donis una ració de llet.

Proverbi anònim

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Descarat!

desnatada o semi?
:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails