dilluns, 15 de juny del 2009

NIF/FIN

Divendres de vesprada NIF i jo, separats per dos cafés, vam decidir posar punt final a la nostra relació d'una forma civilitzada i raonada, justament la forma en què no estic acostumat a fer les coses: els seus retrets van ser més que justificats i per part meua no hi hagué cap objecció ni excusa possible.

Mentre parlàvem em mirava als seus ulls i vaig ser conscient d'allò que estava passant: tenia davant meu, escorreguen-se'm entre els dits, no només la millor relació que he tingut mai, sinó la millor a què puc aspirar.

En efecte, NIF és el millor que em podia passar: com indica l'acrònim, és el millor nóvio, el més ideal i el més formal. És justament allò que pensava que buscava després d'haver passat al llarg de tants anys per un rosari de relacions que o bé no em portaven enlloc o bé em portaven precisament on no volia anar-hi.

La relació amb NIF ha coincidit en un moment intens de la meua vida i he hagut de compaginar esta relació amb altres projectes personals i professionals que han requerit d'atenció constant i que m'han descentrat més que mai. NIF ha estat al meu costat, suportant-me les fílies i les fòbies -que en són un bon grapat- i els moments psicòtics i neuròtics.

I jo, en canvi, no he pogut treure'm dels dits la sensació d'estar enganyant-me, d'estar vivint i gaudint una cosa que ni mereixia ni buscava, de fingir que no sóc com sóc i provocant un sabotatge inconscient a la que, com he dit, ha estat la millor relació que he tingut.

En definitiva, NIF és un xic tendre, atractiu i intel·ligent i continua, per tant, sent un nóvio ideal i formal, però no el meu, perquè qui ací es confessa no és res de tot això.

Per molt que m'encabote, no ho sóc.



4 comentaris:

rogerbcn ha dit...

Snif!
petons i sort

Isabel Dengra ha dit...

Soc dolenta amb aquet tipus de paraules, així que nomes et puc dir que sempre arribaran coses noves (aixó no vol dir ni millors ni pitjors) només noves, y d´alguna manera les sabras disfrutar.

Petons i anims! (K)

Comtessa d´Angeville ha dit...

Volem el que no tenim, quan ho tenim deixem de desitjar-ho... una puta merda tot.

Allau ha dit...

Perdó per la moralina, però tots hem de passar per aquí; vull creure que la segona, la tercera o la quarta vegada ho farem una mica millor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails