divendres, 3 de juliol del 2009

Tinc un compromís


Ahir de matí em vaig deixar caure en companyia de dos amics a l'acte que Bloc i IniciativaPV havien organitzat per clausurar el curs polític de les Corts valencianes. 
 
L'acte va comptar amb la presència dels diputats dels grups i d'alguns ecsdiputats, de regidors i d'ecsregidors, d'algun ecspolvo i, espere, d'algun futur polvo, però sense dubte el més destacable foren les intervencions d'Oltra, de Morera, de Pañella i de Mollà.

Estos quatre diputats representen de forma indubtable el millor que es pot trobar a les Corts i, afortunadament, es va anunciar que Bloc i Iniciativa concorreran junts -encara no se sap com- a les eleccions autonòmiques de 2011, amb la intenció de consolidar un tercer espai polític al País Valencià, al marge de PP i de PSPV. 
 
Des del meu punt de vista és la millor opció possible i no crec que el País Valencià es puga permetre el luxe de deixar fora de les Corts cap d'estos quatre diputats (i els que haurien d'entrar) perquè qualsevol d'ells val per deu o dotze del PP o del PSPV, que juguen amb la seguretat de saber que obtindran com a mínim una trentena de diputats fins i tot si el cap de llista és una granera, rep regals d'empreses que contracten amb la Generalitat o té la capacitat de resultar intranscendent, com és el cas d'Alarte. 
 
Bloc i Iniciativa, en canvi, hauran de buscar cada vot i lluitar per superar la barrera del 5%, no quedar fora de les Corts i no deixar que el País se'l reparteixquen un PP i un PSPV que cada dia fan més pena. 
 
I després, donar-me un alt càrrec, clar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Martí tan bonic ho pintes que he estat apunt de pensar que tot el que va passar al poc de temps de les eleccions (jo vuic ser el jefe, tu no, jo que tinc més vots, no jo que sóc l'home, no jo que sóc la jefa i va ser la meua idea...) i que va acabar a l'any amb l'expulsió de Glòria Marcos del grup compromís... havia estat tot un somni per part meua... menys mal que hi ha hemeroteques que ens recorden el ridícul que van fer aquest 4 parlamentaris fent-se oposició entre d'ells mentre camps anava al sastres...eixa és l'opció i els diputats que valen per 10? exageres una mica, no?

Busca qui t'ha pegat ha dit...

per descomptat, no he volgut fer esment als episodis lamentables que van tindre lloc al si de compromís perquè no crec que siga profitós per ningú fer-hi referència.

i la meua opinió sobre marcos (i com s'agarra a la cadira, que sembla una caparra!) i el paper del pc en compromís me'ls reserve, perquè preferisc mirar endavant.

salut, anònim.

Anònim ha dit...

Gràcies Martí pel teu renovat Compromís. Soc conscient que es va defraudar a molta/alguna gent de de bon cor va confiar amb la candidatura autonòmica. La condició humana juga en tots els processos...però que collons..cal mirar cap al futur i es un bon pas el principi d'acord entre Bloc-Iniciativa-Verds...obert a més grups-partits-llistes locals...quan més serem més riurem. La política no té perquè ser avorrida.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails