dijous, 9 de febrer del 2012

Matt/MiMatt


La setmana passada vaig arreplegar les anàlisis que li van fer a Matt arran el tercer atac epilèptic que havia patit en els últims dos mesos.

— Todo está perfecto. Tiene las defensas un poco bajas pero dentro de lo normal.

La veterinària continuà explicant-me que el més segur és que es tractara únicament d'una infecció que s'ha manifestat així i que els antibiòtics i la codeïna que ha estat prenent siguen suficients per evitar que torne a patir-ne cap.

— De todos modos —continuà— , si has notado algo raro es mejor que me lo cuentes, porque puede darse el caso de que estemos pasando algo por alto. Aunque te parezca una tontería...

I al remat ho faig fer: li vaig explicar que dos dels tres atacs que el gos havia patit havien tingut lloc amb un 'desconegut' a casa i que en els dos casos havia fet abaixar el gos del sofà, que és on està normalment, per deixar un lloc al convidat en qüestió.

— ¿Y era la misma persona?

Per un moment em vaig sentir com si la veterinària estiguera avaluant la meua promiscuïtat i no la salut del gos.

— No, no era la misma persona... eran amigos a los que Matt no había... no había visto antes.
— Entonces, y a lo mejor te suena raro, pero puede ser que el perro manifieste rechazo ante la presencia de extraños que ocupan su sitio y... aunque su edad y el hecho de que ha estado enfermo son sin lugar a duda la base de la epilepsia... los ataques pueden desencadenarse por el hecho de que Matt se siente relegado por... por otra persona. De hecho, Martí, ya hemos hablado alguna vez de que está demasiado mimado y consentido.

Ara resulta que hauré de buscar un hotel per a follar amb estranys.

Puto gos.

4 comentaris:

Bb ha dit...

jajaj els animals són molt sensibles...

Anònim ha dit...

Menut actiu putot estas fet! El teu gos es preocupa per tu i patix jaja

Clidice ha dit...

El proper de porcellana, d'acord? ;P

Busca qui t'ha pegat ha dit...

El proper... serà un canari. O una tortuga.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails