dilluns, 20 de febrer del 2012

Un Camps indigest


Fa un parell de setmanes s'estengué el rumor que Camps podria ocupar l'ambaixada espanyola al Vaticà; la setmana passada tots els mitjans es feien ressò del paripé organitzat a la Universitat Miguel Hernández quan l'ecs!Molt ecs!Honorable acudí a llegir la seua tesi sobre un improbable nou sistema electoral; esta setmana El País publicava que Camps fa més de set mesos que no es deixa caure per Les Corts encara que siga per traure la pols a l'escó de diputat que manté; en la mateixa línia, el Levante titulava que la bossa de Sonia Castedo (no sabem si pagada o no per l'empresari Ortiz) havia substituït l'ecs!President al parlament valencià; i, finalment, durant este cap de setmana molts es preguntaven sobre l'absència de Camps al congrés-bukkake que el PP ha celebrat a Sevilla.

Òbric parèntesi. En relació a este últim punt, ha resultat molt penós escoltar Javier Arenas dir que ha estat en contacte amb Camps durant tot el procés que l'ha fet seure tants dies a la banqueta dels acusats, però que no parlaven “de política”. Tanque parèntesi.

Tot açò constata un fet que es veia vindre: la declaració de no-culpable que el jurat popular signà sobre les peces de roba del cas Gürtel no ha posat fi, ni molt menys, al “problema Camps”, sinó que l'ha enquistat al fetge del PPCV.

I així, d'una part, l'oposició interna al fabrisme (encapçalada per Barberà i Rus i seguida per les deixalles-morralla del campsisme, amb Trini Miró (!) com a estrella més brillant) s'ha fet forta i l'oposició parlamentària es nega a abandonar una peça que dóna molt de joc. En eixe sentit, convé recordar que esta última setmana Esquerra Unida volia plantejar a Les Corts una reprovació a l'ecs!President, la qual, però, no s'arribà a votar en abandonar tots els partits de l'oposició la cambra autonòmica arran l'expulsió d'Oltra per part de Cotino.

No és d'estranyar, per tant, que alguns es pregunten si una condemna a l'ecs!president i a Ric Costa no haguera vingut millor al Partit Popular, perquè la veritat és que l'absolució de Camps està fent més mal que un porc solt.

I ara només hem d'esperar que es digne a posar un peu a Les Corts perquè continue l'espectacle.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails