dimecres, 21 de gener del 2009

Una d'espies


La meua vida sexual fa passes gegants en una única direcció: l’esperpent.

Així, mentre Ulls Blaus em va demanar divendres passat a mitja vesprada una sessió de sexe pujadeta de to i m’obligà amb crits de ¡dame más! a traure les manilles que guarde a la tauleta de nit, l’informàtic em que feia sentir miserable m’ha confessat que té nóvio i el bakala que es deixà la cadena d’or a casa encara no s’ha dignat a vindre a recuperar-la.

Per això esta setmana he decidit abstreure’m dels afers sexuals i gaudir amb la trama d’espionatge que El País ens ve regalant des de dilluns i que no sabem quan ni com acabarà.

Dilluns, els diari de Prisa ens informava, com qui no vol la cosa, que el número dos de la Comunitat de Madrid havia muntat una mena de cos d’intel·ligència secreta amb el reclutament d’ecs!policies i d’ecs!guàrdies civils amb la intenció d’elaborar informes no sabem ben bé amb quins propòsits

Dimarts el mateix diari publicava que algú havia espiat un membre de l’executiu d’Aguirre amb la intenció de vincular-lo a possibles casos de corrupció política, però sense vincular directament esta informació amb la notícia de dilluns.

Hui, finalment, hem tingut notícia que també ha estat objecte de seguiment el número dos de l’Ajuntament de Madrid i mà dreta (i també esquerra) de Gallardón i ja no hi ha dubte que les tres notícies estan relacionades.
Tot plegat, és tracta d’una trama interessantíssima i que posa en evidència les misèries de la política.

Este cas, però, haguera estat completament justificat (i tampoc no haguera sorprés ningú) si en lloc de tindre per protagonistes els governs autonòmic i municipal de Madrid, haguera estat obra i gràcia del tripartit de Catalunya, amb els esquizofrènics departaments d’ERC espiant-se entre ells.

Haguera estat molt més divertit, sense cap mena de dubte.


1 comentari:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Sexe esperpèntic i els madrilenys a fer la mà.

El PP d'Aguirre me fotrà a mi la reputació. Tinc una cosineta que ocupa no sé quin càrrec a Noves Generacions de Madrid, i al seu facebook hi ha fotos on estic jo (no a cap acte popular, aclare fotos pos d'estar per ahí) i continues passant-les i PAM, de repent la meua cosina amb Ànsar, PAM, la meua cosina i els seus amics junt als que aparec unes fotos abans de festa, amb Esperancita (són antigallardon, clar)... Tinc que parlar amb ella seriosament, que no puc aparèixer fent-me un gintònic entre una mani antiavortament i Mariano!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails