divendres, 8 de gener del 2010

El País Valencià va per lliure

Estic segur que aquells que viuen convençuts de la dominació que patim els valencians per part de la Confederació Ibèrica de Nacions (així en general) i de com els espanyols ens colonitzen, espolien, violen les nostres dones, beuen la nostra orxata i en estiu ocupen el lloc que ens correspon voreta mar (així en concret) celebraran el gir independentista que el govern de Camps inicià uns mesos ençà i que ha fet que el nostre país cada dia siga més a prop d'assolir la tan desitjada independència.

Efectivament, Camps i la gossada de consellers que ens malgovernen han iniciat un camí sense possibilitat de tornada ja que dia rere dia es fa un pas més perquè els valencians deixem de ser una comunitat atòmica i ens fem amb un estat fort i lliure. Libèrrim diria jo.

Així, ja que la idea (destrellatada) de Font de Mora d'impartir Educació per a la Ciutadania en anglés no pogué prosperar, fa unes setmanes tornà a demostrar que per ser conseller valencià només cal ser un temerari i un desvergonyit i anuncià que els valencianets no tindrien l'ordinador portàtil que paga a mitges el Govern espanyol perquè resulta que les pantalles són tan menudes que provocarien miopia en els nostres escolars.

Òbric parèntesi. En cas que este extrem fóra cert, no hi veig el problema: els valencians quan creixem esdevenim cecs, sords i muts. Tanque parèntesi.

Hi ha qui pensarà que la Generalitat no vol els ordinadors perquè les seues butxaques estan tan buides que no poden fer-se càrrec de pagar la seua part dels portàtils, però això seria manipular, ja que de la mateixa forma que la idea d'impartir Educació per a la Ciutadania en anglés no era per boicotejar l'assignatura (que no, de veritat), sinó per allunyar-nos més d'Espanya, rebutjar els ordinadors que el Govern espanyol pagava per meitat és un acte d'autoafirmació nacional, perquè els valencians, des de fa molts segles, ens hem caracteritzat per escriure a mà i no necessitem que els espanyols ens diguem ara com hem de fer-ho.

De la mateixa forma, la Llei de Maternitat valenciana, que bàsicament es dedica a subvencionar gestacions, no respon al caràcter ortodox, ultramuntà i cavernícola de personatges com el conseller Cotino i el mateix Camps. Clar que no: respon, una vegada més, a l'intent uniformador del Govern espanyol, que pretén que la nova regulació de l'avortament s'aplique a tot el territori de la Confederació Ibèrica de Nacions.

En la línia d'estos exemples (i de molts altres) és en la que es troben les bravates dels polítics valencians en relació a la paralització de la destrucció del barri del Cabanyal a València per part del Ministeri de Cultura.

Rita i Camps ja han dit la seua: el barri és nostre (només cal veure els resultats de les darreres eleccions: 52,64% dels vots per al PP) i si volem el destruirem, independentment del que diga el Ministeri (espanyol!) o el Tribunal Suprem (també espanyol!) i si cal restar protecció al barri per poder fer-ho, ho farem. Serà per lleis i decrets!

Estic tan convençut que Rita, Camps i Cotino ens portaran a la independència, o a l'expulsió d'Espanya, que no descarte que en les properes eleccions el PP es presente en coalició amb el PSAN de Josep Guia.

Total, què més dóna, estan igual de torrats.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails