dimecres, 29 de juny del 2011

Les cametes de Fran Ferri


Els més ingenus pensarien que ahir el gran focus de l'actualitat informativa calia buscar-lo al Congrés espanyol, cambra que celebrava la primera sessió del tediós Debat de Política General de la Confederació Ibèrica de Nacions.

Els més optimistes, en canvi, opinarien que era a l'Audiència Nacional on veritablement estava la notícia: primer Otegi i, després, la resta dels membres de l'esquerra abertzale acusats de voler muntar un partit polític al servei d'ETA apostaven per la pau davant una jutge imprestable que havia d'haver estat recusada.

Però no era així, ja que l'autèntica actualitat informativa tenia lloc a les Corts Valencianes, en concret a la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat (aire, necessite aire!), la qual s'encarregava de sotmetre els senadors valencians a un examen de valenciania.

Efectivament, els valencians hem de vore com els diputats autonòmics pregunten els senadors per qüestions més o menys vinculades al País Valencià en un exercici vergonyant de política ficció que s'inventà per provar a humiliar públicament l'ecs!senadora Leire Pajín. Com si fera falta inventar comissions per aconseguir eixe propòsit...

Per sort, tenim els senadors populars amb pàgina de twitter per il·lustrar-nos amb el que és realment important. Estos són els twitts que publicà ahir a migdia Pedro Agramunt, ecs!diputat i senador des de 1993 (!):

Hablando de indumentarias, en esta sesión de Les Corts Valencianes, comparecencias de los Senadores territoriales, ha estado presente un... // Un diputado de Compromís, bloque de izquierda radical, nacionalistas, verdes, etc, iba con zapatillas, camiseta y vaqueros // Vaqueros cortos... de playa, vamos... Los demás con corbata. Lamento no estar de acuerdo. // Y me parece que las Instituciones también merecen un cierto respeto. No critico los vaqueros, lo fuerte es que iba con vaqueros cortos”

“Lo fuerte es que iba con vaqueros cortos”. Tal qual. Sembla, doncs, que les cametes a l'aire de Flam Ferri (exacte: ell era el jove diputat del “bloque de izquierda radical, nacionalista, verde, etc” que passejava per Les Corts mig despullat) no respecten les Institucions (no sé per quin motiu escrit per Agramunt amb i majúscula) però sí que ho fan el cabàs de diputats/imputats que el PP portava en llistes i que han obtingut la condició d'aforats en haver estat electes, o un Molt ecs!Honorable incapaç d'ordenar-se la cartera abans d'eixir de casa, o una nova portaveu del Consell responsable de l'etapa més vergonyant de Canal 9, o un president de Les Corts que porta un crucifix de casa perquè es pensa que la cambra és la seua capella particular.

Comparat amb tot això, les cametes a l'aire de Flam Ferri són glòria divina.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

Potser si hagués anat amb corbata ... que ja se sap que res millor que una corbata per desimputar, no? A la menuda, aquests senyors polítics "d'alto bordo" no aguanten gens. Els haurien de prohibir l'accés al 2.0, que acaben ensenyant la poteta i sense "vaqueros cortos".

Anònim ha dit...

Ara que Fran ferri fa vaga de fam, Pedro Agramunt estarà més preocupat per si el bell diputat prové del Corn d'Àfrica.

#volemquefranferrimengepermantenirsesexycomfinsara.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails