divendres, 17 de juny del 2011

Custòdia


Ahir vingué una clienta que m'han designat del torn d'ofici perquè l'ecs!marit fa mesos que no li passa la pensió d'aliments de la xiqueta i, conseqüentment, la dona se les veu prou putes per arribar a final de mes.

Esta situació, que ja era prou habitual abans de la crisi, s'ha vist agreujada estos últims anys i el nombre de casos s'ha disparat de forma exponencial. És possible, per tant, trobar situacions vertaderament dramàtiques però, com resulta fàcil imaginar, eixe no era el cas d'ahir.

La clienta, molt diligent, em portà al despatx la documentació que li havia demanat per telèfon: la sentència del divorci, el conveni regulador i un extracte bancari per demostrar que el pare no havia ingressat la pensió d'aliments.

- ¿Te hace falta que los documentos sean originales?
- Sí: normalmente toda la documentación que se aporta al juzgado tiene que ser original, pero espera y te hago una fotocopia.
- Gracias.

La dona es va quedar callada i va dibuixar un lleuger somriure, com si volguera dir alguna cosa més:

- Verás...
- Dime, dime...
- Me hace falta una copia de la sentencia y del convenio porque mi hija se ha apuntado al Tú sí que vales y necesito demostrar que soy yo la que tengo la custodia de la niña y no su padre.

I és que els jutges s'equivoquen molt més del que ens pensem.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails