dilluns, 29 de juny del 2009

Curt

No pots follar amb qualsevol: les lleis de la Física, les regles de la natura, l'ordenament jurídic i el sentit comú ens diuen que no tot el món resulta un bon partenaire.

Així, qui ací escriu no té cap mirament a l'hora de reconéixer que per regla general no folla mai amb psicòtics o depressius, persones que pesen més de huitanta quilos o superen el metre noranta d'alçada, menors de vint-i-un anys, ancians, óssos, asiàtics i altres espècies igualment poc afavorides per la natura.

Òbric parèntesi. Recorde a tots aquells temptats a tirar-me alguna cosa en cara que he escrit per regla general. Tanque parèntesi.

Ahir, però, per deixar enrere una ressaca tòxica i estupefaent vaig decidir passar la vesprada al llit amb un xic que conec fa més o menys un any i que entraria dins dels paràmetres d'allò que no m'agrada follar, tot i que és atractiu, templat, divertit, té un cos fibrat i proporcionat i és força intel·ligent. El problema és que és baixet. Molt baixet.

No m'atreviria a dir quina alçada fa, perquè sóc un inepte per a mesurar magnituds a ull, però sí puc dir que és la persona més baixeta que ha passat mai pel meu llit i que durant una bona estona vaig tindre la sensació d'estar follant amb un menor (molt menor!) d'edat.

En desfer-me d'esta sensació (i també de la por a causar-li alguna lesió interna), em vaig poder concentrar i vaig gaudir d'un sexe que em va sorprendre gratament, com si el fet d'haver canviat les proporcions estàndards suposara per se una nova forma de follar.


3 comentaris:

Isabel Dengra ha dit...

havegades val la pena saltarse les regles generals, descobreixes coses noves de les que potser no cal tampoc abusar. :)

Anònim ha dit...

Si per a tu era baixet, no vull fer-me una idea de la "retahíla" d'adjectius que jo trobaria per a aqueixa persona.
Jon.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Mai m'han agradat els homes més baixaets que jo, de fet m'agraden els homes grans molt grans, prop dels dos metres, amples d'esquenes, ben proporcionats per supost, però GRANS (en tots els aspectes, si me trauen entre quinze i vint anys millor). Però tot és provar, també he trobat més baixets que jo que han sigut meravellosos... Qui sap. Però bé, per norma la cosa és que no...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails