dijous, 17 de juny del 2010

Guarra, puerca y zorra repugnante

Fa un parell de setmanes l'Antropologia assistia al descobriment d'un nou homínid que es considerava extint i que s'enquadra cronològicament entre el Juan Manuel de Prada i la Curry Valenzuela: l'Eduardo García Serrano.

Esta nova espècie, batejat generosament pels especialistes com l'Home d'Intereconomía, aconseguia massa repercussió en haver injuriat la consellera de Salut catalana, Marina Geli, amb epítets com 'guarra', 'puerca' i 'zorra repugnante' perquè el departament del qual és titular havia llançat una pàgina web amb orientació sexual per a joves.

Òbric parèntesi. El tema és més perillós del que sembla, perquè potser les dèries cristianes d'esta part de la caverna no té conseqüències sobre governs progressistes, però sí que en té, i massa, sobre els conservadors i correm el risc de retrocedir a temps passats en els quals vivíem a “una España maravillosa, una España arriba”. Poca broma al respecte. Tanque parèntesi.

El ressò que tingueren els grunys de García Serrano i l'anunci de la corresponent querella per part de la consellera feren que García Serrano demanara disculpes públiques apel·lant no entenc ben bé per qui motiu a la seua condició d'home i de catòlic i demanara el perdó de Marina Geli d'una forma gairebé esperpèntica.

Pocs dies després, però, sembla que tant García Serrano com el mitjà cavernícola en el qual col·labora han decidit canviar d'estratègia i, donat que la querella continua avant, s'han tirat la manta al coll i han decidit continuar pel camí del mig.

Així, ara l'estratègia de la colla prehistòrica la resumeix perfectament el fòssil de Mario Conde en una entrada al seu bloc en la qual pren la primera part d'unes paraules de Geli, que afirmà que 'No podem tolerar que es pense que la nostra política és amoral' per quedar-se només amb les sis primeres paraules de la consellera i acusar-la amb un argument barroer i bastard de 'totalitarista'.

Hi ha un paràgraf, però, de l'entrada al bloc de Conde que és especialment descriptiu i que evidencia com d'egòlatra pot arribar a ser l'ecs!director d'un banc: “Lo malo es que a los heterodoxos se les descalifica desde los medios controlados, se les quitan sus empresas y bancos, se les destierra civilmente, se les encarcela hasta la extenuación y se intenta por todos los medios forzar su muerte civil y hasta física”.

Caldria recordar a l'ecs!banquer que de qui estàvem parlant era de García Serrano i que les barbaritats que es poden escoltar als canals de la Trinxera Digital Terrestre de la Confederació Ibèrica de Nacions són qualsevol cosa tret d'heterodoxos.

Qualsevol altra cosa.



4 comentaris:

Allau ha dit...

Per què serà que "guarro", "puerco" i "zorro repugnante" no sona tan malament com en el seu equivalent femení? Blame it on Marius Conde.

Unknown ha dit...

El comportament "catòlic, postòlic i romà" ja les té aquestes coses: la fas ben grossa i després acte de contrició i aquí no ha passat res...

En fi...

Ferran ha dit...

De vegades pense, bé ara ja estic totalment convençut, que la TDT sols ha portat feixisme...
Per cert, has vist el programa: Espanya en la memoria... Brutal, acollonant. El presentador és per pegar-se un tret i Pio Moa campa a sus anchas...

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Efectivament, benvolguts meus, ni en masculí els insults sonen tan bé, l'acte de contricció cristiana és un xollo per garantir la salvació eterna i sense la TDT vivíem molt millor.

Quins temps!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails