divendres, 30 de desembre del 2011

Sexe en 2011



El sexe, com sempre, resultà molt satisfactori, però mentre l'acompanyava a la porta vaig prendre la determinació de deixar de quedar amb ell per una senzilla raó: ho he intentat perquè el xic és interessant, atractiu i molt bona persona, però és que no m'agrada. I no puc fer res per evitar-ho.

Podríem dir, doncs, que hi ha dues classes de valencians: els que compren a Mercadona i els que ho fan a Consum i, tot i que sóc dels segons, he de reconéixer que des de dissabte professe un renovat respecte per la macroempresa del senyor Roig. I no només pel seu caràcter emprenedor, sinó perquè vaig passar la vesprada follant amb un dels seus treballadors.

Tampoc sé ben bé com vam acabar a un altre local, també d'ambient, ni de com el desenvolupament de la nit em va portar a acabar enrotllant al mig de la pista amb un sevillà al qual una estona abans havia preguntat “Perdona, ¿eres homosexual?” (!!) i que em portà de la mà a la cambra fosca del local, en el qual una pantalla més gran que les que gasta el cine Babel de València vomitava imatges de porno dur.
Chico, qué bien os lo montáis en Sevilla.
Eh·hto no e' na', quillo. Vente p'acá. 

Y dime, ¿a qué te dedicas tú?
Pues... soy militar.
Uy, ¡un militar!
Nyam.
Bueno, en realidad trabajo en la UME.
Uy, ¡la UME!
 




No em puc creure que estigues valorant la possibilitat de festejar amb un xiquet de 21 anys...
És que és tan tendre... l'altre dia em va telefonar mentre posava gasolina i vaig escoltar que deia "Em poses huit euros de dièsel?"
I què vols dir amb això?
"Huit euros"!! Se pot ser més tendre?
Martí, això no és tendre; és pobre.

¿No es un poco imprudente dejar a un desconocido solo en tu casa?
Vaig tancar l'aixeta i mentre em rotllava amb la tovalla vaig apuntar:
No me preocupa en absoluto, la verdad: no tengo nada de valor, trabajo en los juzgados y me llevo muy bien con los departamentos de la Policía Judicial y de Investigación. Además, has dejado ADN por toda la habitación... sería pan comido atraparte.

Mitja hora més tard ja estava al llit, gaudint d'una sessió de sexe pujada de to que s'allargà una bona estona. En acabar, encara estés al llit i mentre provava a deixar enrere el pantaix i a recuperar l'alé, el meu convidat apuntà:
T'he vist a un cartell electoral quan venia de camí.
És el que sol passar quan eres candidat... que has de donar la cara.
Ja m'ho imagine... i què, com va la campanya?

Que este sexe em fa recordar el que vam tindre fa més de deu anys perquè sóc capaç de reconéixer l'olor del seu cos, i que em dic que tampoc ha canviat tant. O potser sí. La veritat és que no m'importa massa: en aquell moment fou només sexe i hui torna a ser exactament el mateix.

Calla. Ara, també, està este xic que he conegut i que em fa gràcia...
És cert! Conta'm.
Doncs... no ho sé, és molt atractiu: té un cos molt ben fet, amb pèl just on ha de tindre'n, és una miqueta callat i, flipa, té un ull de cada color: un blau i l'altre marró.
Atlètic, amb pèl, taciturn i amb un ull de cada color? Perdona, però tu estàs follant amb un husky siberià!




Llàstima que al llit este broker es desunflà ràpidament i la cotització de les seues accions es va desplomar sobre el parquet de l'habitació, i això és una cosa que la meua agència de qualificació particular no pot passar per alt.

El sexe amb este xic treu el pitjor de mi i mentre dura l'acte em sorprenc a mi mateix fent una sèrie de coses que si fera qualsevol altre em resultarien no només desagradables, sinó també un punt patològiques.

Fent un esforç he aconseguit identificar l'aroma del xic brasiler d'accent marcat i pell blanquíssima (heretada d'una ascendència francesa) que dilluns vaig entrar al llit i que em proporcionà dos claus seguits durant els quals el plaer es barrejà amb mostres de dolor físic puntual, infligit estratègicament no només per fer mal, sinó per augmentar el primer.

Desprenia una incertesa i una inseguretat vitals en relació al futur en general i al seu en particular que no resultaven pròpies d'un home de la seua edat, però que sí que havia percebut en altres ocasions amb xics molt més joves, i això, clar, també es trasllada al llit.

Aquí es donde vengo a depilarme.
¿Ah sí? ¿Y puedo saber qué te depilas?
El culo. Me depilo el culo.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails