divendres, 24 de juny del 2011

Twitt



En contra del que havia assegurat més de mil voltes fa uns mesos em vaig obrir un compte de Twitter i, després de 2.749 twitts, no li he trobat una altra utilitat que insultar a tort i a dret.

Entre les meues víctimes favorites estan l'hiperactiu Pedro Jeta Ramírez, director d'El inMundo, per voler fer-nos creure que Rubalcaba es troba darrere de qualsevol incident (fins i tot si a la Xina hi ha inundacions), l'inefable César Cabo, el controlador aeri més famós, per les seues opinions tan buides com pretensioses i calcades dels dirigents d'UPyD, Hermann Tertsch, un periodista tan piròman que seria capaç d'incendiar un edifici ignífug, i José María Chiquillo, antic dirigent de l'extinta Unió Valenciana i actualment senador del Partit Popular per València, per motius més que obvis.

Twitter, però també serveix per assabentar-te de qualsevol notícia gairebé abans que s'haja produït o per seguir en directe conferències de premsa o programes de televisió. Entre els darrers, sóc fan de seguir per Twitter el programa de debat Al rojo vivo, de la Sexta2.

Cada nit li dedique un grapat de twitts a analitzar l'estilisme dels tertulians convidats, a insultar a Francisco Marhuenda, director de La Razón, o a polemitzar amb altres seguidors del programa.

Òbric parèntesi. Sí, sóc un freak i necessite follar més. Tanque parèntesi.

En el programa de dimarts els convidats es van dedicar durant massa estona a analitzar la crisi econòmica i financera grega i a demostrar que un tertulià ha de ser capaç de parlar de tot, fins i tot d'allò que no té ni puta idea, si vol guanyar-se les garrofes.

En un moment donat, vaig escriure un twitt i quan estava a punt de canviar de canal un dels tertulians (Fernando Berlín, de Radiocable.com) el va llegir:

- Mirad, un tal @MRElectrique dice en Twitter: “Escuchando Al rojo vivo y leyendo los twitts tengo la sensación de ser el único que ignora la solución a la crisis. ¿Sabemos de todo?” y creo que tiene un poco de razón.

I el presentador, l'inefable Ferreras (marit, per cert, de la gran Ana Pastor, de Los desayunos de TVE) tallà:

- ¿MRElectrique? ¿Pero esto qué es?




3 comentaris:

Coralet ha dit...

Ha, ha, ha.
Follar més? Jo crec que pel que contes això no és problema :P

Jesús Párraga ha dit...

eixe capullo se fa a l'Ana Pastor? Gagontó...

Clidice ha dit...

Vaja, que pels grans (ehem, ehem, cof, cof, cof) de la premsa ets un indocumentat :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails