divendres, 3 de desembre del 2010

És ben penós

Tan lamentable resulta trobar-se amb un tio que passa dels trenta i que encara no sap fer correctament una fel·lació com conéixer un xic que al segon minut et diu que t'estima i que vol passar la vida amb tu. 
 
Per sort, el meu veneçolà tornà ahir del Carib carregat de regals i de ganes de fotre un clau que encara hui em fa tremolar les cames.

És de lamentar, també, que divendres vinent em toque acudir a un dinar de Nadal amb un grup d'advocats estirats i politoxicòmans només perquè se'm va ocórrer proposar un restaurant on fer-lo.

- Lo que no puedes hacer es proponer un sitio para la comida y luego, como has hecho siempre, no venir.
- ¿No? ¿De verdad que no puedo?

Per sort, enguany estaré molt ben acompanyat a eixe dinar.

Resulta igualment deplorable que qui es considera alternativa al govern de Ritona Barberà a la ciutat de València, l'insubstancial i vividor socialista Calabuig recolze, entre altres mesures, la intervenció (sic) al Cabanyal i l'última pallassada de Camps, un parc temàtic de Ferrari. 
 
Per sort, els ciutadans del Cap i Casal compten amb Joan Ribó com una opció política que creix amb força i amb el tàndem Morera&Oltra i el seu Compromís per fer front a la fallida econòmica, social i política que amenaça el País Valencià. 
 
De la mateixa manera, resulta com a mínim decebedor que un govern socialista pose en venda els aeroports espanyols més rendibles i una part del negoci del joc legal per provar a millorar el dèficit mentre continua insistint a eliminar prestacions socials en un intent desesperat per fer créixer la Borsa un parell de punts percentuals. 
 
Ens queda l'esperança, però, que l'economia mundial acabe de petar d'una vegada per totes i que tornem a viure com al Neolític, però amb connexió a Internet, vols de Ryanair i roba d'Inditex. 
 
Però, sobretot, és ben penós que amb tota la informació que ofereix l'actualitat, la notícia més llegida i comentada a esta Confederació Ibèrica de Nacions que ens toca patir haja estat que durant l'emissió del capítol d'esta setmana de Física o química es produí un bucle que durà un parell de minuts, perquè, lamentablement, davant d'això no hi ha res a fer.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

ui que lluny em queda tot! vull dir això de la física i la química :p i, per favor, que no pete el sistema que tinc pla de pensions eh! poca broma amb les meues velleses ^^

Anònim ha dit...

Xée, mai és tard per aprendre a fer una bona mamada!

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Després de llegir el post només puc dir que el títol és d'allò més adient XD! Però em debat sobre si el patetisme es troba en la mateixa mesrua a un home que als 30 no sap fer una fel·lació o el jove immadur passional del que parles...ho rumie...

ferran ha dit...

tu, cuerna, que avui és laboral... volem un post...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails