dilluns, 8 de juny del 2009

Ressaca de Barcelona


Del cap de setmana que he passat a Barcelona em quede amb la presentació del llibre el dijous a la nit, que donà per moments inefables i etílics amb abundància i escreix, com ara quan una amiga i jo discutíem sobre qui hauria de tirar-se un atractiu californià que ens vam trobar al carrer o quan vam adquirir droga a un camell que portava al cotxe els temaris de l'oposició que estava preparant perquè 'no es pot viure tota la vida d'açò'.
El sentiment general que he provat al llarg del cap de setmana és el de gratitud, una cosa que no faig massa sovint: gratitud envers tots aquells que d'una forma o d'una altra han col·laborat en Busca qui t'ha pegat, bé siga en el procés editorial, prologant-lo, llegint-lo o, senzillament, interessant-se pel resultat final.
A tots, de veritat, moltes, moltes gràcies.


5 comentaris:

Allau ha dit...

La presentació pre-etílica també va ser molt agradable: ja veus que ens haguéssim quedat a llegir el llibre sencer!

Gràcies R!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Al blog d'Allau ja vaig llegir alguna cosa d'això que ell diu la presentació pre-etílica i a la que tu no fas menció, pendenssiero! sempre pensant en la festa!!! Alegria de que anara tan bé!!

Pobres camells, se'ls han acabat els bons temps, jo pensava que a això la crisi no afectava i vaja que sí...

Isabel Dengra ha dit...

Felicitats xel fill :)

rogerbcn ha dit...

Un plaer! gracies per la teva confiança i deixar-nos llegir part del llibre.
fins aviat i feliç resaca...

ea! ha dit...

gràcies a tu per tastar el te i deixar-me llegir en silenci al tren... ja ens informaràs dels intents llibreters per València.

petó

ester

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails