Compromís *


04/05/2009 - L'alternativa a l'esquerra 
Hem arribat a un moment, doncs, en el qual aquells partits que juguen un paper a l'esquerra del PSPV han de reivindicar la seua feina i, d'una vegada, oferir-se com la vertadera alternativa a la dreta cavernícola i corrupta de Rus i de Camps, ja que el PSPV ha demostrat una vegada més que no podem comptar amb ell. 

03/07/2009 - Morera, Oltra, Pañella i Mollà 
No crec que el País Valencià es puga permetre el luxe de deixar fora de les Corts cap d'estos quatre diputats (i els que haurien d'entrar) perquè qualsevol d'ells val per deu o dotze del PP o del PSPV, que juguen amb la seguretat de saber que obtindran com a mínim una trentena de diputats fins i tot si el cap de llista és una granera. 

11/11/2009 - Mònica, la desitjada 
El punt més interessant de l'enquesta -per la novetat que suposa- és el creixement de Compromís i l'altíssima valoració de Mònica Oltra, que esdevé la segona política més valorada pels valencians, per davant de Zapatitos, de Mariano i, per descomptat, d'Alarte i a menys d'un terç de punt de Camps. 

09/12/2009 - S'anuncia l'acord 
Com que estic decidit a tindre un càrrec de confiança en la futura Generalitat valenciana, participada per Morera i Oltra, he decidit començar ja la campanya a favor de la candidatura de Compromís o com collons bategen la nova criatura nascuda de l'incest de Bloc, Iniciativa i Verds. 

22/12/2009 - Ja tenim acord 
Era obvi, per tant, que estos dos grups, que han funcionat a la perfecció a les Corts i que han esdevingut durant esta boja legislatura el principal malson del desgovern de Camps i dels seus còmplices (perdó: dels seus companys d'aventures) ratificaren un nou acord electoral per concórrer als comicis de 2011. 

11/05/2010 - Joan Ribó quan balla... 
Fa molts mesos que era públic i notori que l'ecs!diputat Joan Ribó, hui atrinxerat a la barraqueta Projecte Obert, encapçalaria la candidatura de la Coalició Compromís a València, tot i les reticències de part del col·lectiu del Bloc de la capital, que tornava a vore com un foraster els furtava el cap de llista per obra i gràcia de l'ànim pactista del secretari general Morera. 

13/12/2010 - Fletxes 
Al remat, no sé si foren les paraules de Mònica Oltra o els efectes de la ressaca (o una combinació de totes dues), però em va agradar tant este xic desconegut, em va semblar tan atractiu, els seus ulls eren tan blaus i les seues mans tan delicades que em van entrar ganes d'emportar-me'l a casa. 

29/12/2010 – Previsions electorals 
L'any que ve serà l'any de Compromís. La coalició formada per Bloc, Iniciativa i Verds obtindrà uns resultats excel·lents tant a les grans ciutats com als pobles més menuts i un bon grapat de diputats a les Corts Valencianes (Alarte no hauria de descartar que es produïra un sorpasso) i no caldrà obtindre majoria absoluta, perquè la situació econòmica i financera de la Generalitat farà que el PP abandone el poder perquè no els quedarà ni res que portar-se a la butxaca ni res que malbaratar. 

04/04/2011 – Presentació de candidats 
Dissabte de matí, en un estat post coitum, vaig assistir a l'acte de presentació dels candidats autonòmics i municipals de la Coalició Compromís per a les eleccions de maig. 

13/04/2011– Qui té por al 5%? 
Independentment d'això i des del meu punt de vista, l'enquesta només fa que confirmar el que a dia de hui resulta més que una sensació: Compromís no només entrarà a les Corts i es convertirà en la formació clau a molts ajuntaments, sinó que el seu resultat serà molt millor encara. 

10/05/2011 – Mònica Oltra al despatx 
- M'agrada molt el despatx... si algun dia em quede sense faena vindré ací a demanar-vos-en.
Seria de conya: se suposa que és Mònica qui ha de donar-me un càrrec de confiança i no al revés. 

23/05/2011 – Resultats electorals 
Però res d'això em llevarà el somriure (taronja) que se'm dibuixà a la cara quan les dades dels primers sondejos es confirmaven: Compromís es convertia en tercera força política a Les Corts, Joan Ribó entrava al cap i casal amb tres regidors i per tot el país apareixia una plaga de caretes amb somriures descarats, especialment a l'Horta de València. 

26/05/2011 – Fran Ferri és diputat 
El meu contacte amb Flam Ferri es limita a haver furtat de sa casa (en un estat d'intoxicació severa) un bon grapat de bombons de Ferrero Rocher durant la celebració d'aniversari d'un company seu de pis a la qual vaig estar convidat; bombons que després em vaig dedicar a repartir a una discoteca gai amb la frase: 'Bienvenido a la fiesta del embajador'. 

08/06/2011 – Joan Ribó a València 
A l'Ajuntament del Cap i casal, però, per primera vegada, comptarem amb la presència de tres regidors encapçalats per un rejovenit Joan Ribó que no ha fet una altra cosa des del 22M que marcar l'agenda política no només al futur equip de govern de Ritona Barberà, sinó també de la pusil·lànime oposició que fins ara havia tingut. 

21/06/2011 – Compromís de cara a les Generals de 2012 
No dispose d'informació privilegiada (o potser sí) ni tampoc de clarividència (o potser també), però les pistes apunten en una direcció ben clara i només cal vore les fotos que la premsa publicà de l'acte que Compromís celebrà dissabte passat per fer-se una idea de per a on van els tirs, açò és: de qui serà el cap de llista de la candidatura de Compromís. 

29/06/2011 – Les cametes de Fran Ferri 
Sembla, doncs, que les cametes a l'aire de Flam Ferri (exacte: ell era el jove diputat del “bloque de izquierda radical, nacionalista, verde, etc” que passejava per Les Corts mig despullat) no respecten les Institucions. 

20/09/2011 - Compromís ja té candidats al Congrés   
Així, tant Iniciativa com el Bloc han sacrificat els seus candidats més coneguts (i als quals les direccions donaven el vistiplau) per exigències d'una militància que sembla més recelosa del futur de la coalició que no pas els càrrecs orgànics. 

30/09/2011 - Fuset al Senat per Compromís 
Vaig conéixer Fuset fa un grapat d'anys, quan encara era secretari del Bloc Jove, i des d'aleshores fins a hui ha estat difícil topar amb algú que no el coneguera, donada una hiperactivitat cibernètica que el fa gairebé omnipresent: podríem dir que aquella teoria dels sis graus de separació que existeixen entre dues persones arreu queda limitada a un únic grau si parlem de Fuset i de qualsevol gai de València. 

31/10/2011 - La Q de Compromís
A pocs dies de l'inici de la campanya electoral i a pesar dels magnífics auguris de les enquestes encara són molts els militants del Bloc, però també de la resta de partits de Compromís, que proven a comprendre què és aquella lletra Q mig blava mig morada que s'ha afegit al nom de la coalició per a les Eleccions Generalíssimes del 20 de novembre.  

09/11/2011 - Matt i Joan Ribó
— Martí té un gos... reprengué la xiqueta.
— Ah, sí? —fingí interés Ribó.
— ... i li diuen Matt, té ratlles, sembla un tigre... 

21/11/2011 - Baldoví, diputat
Des de València, en canvi, sí que hem aconseguit enviar a la Villa y Corte un suecà de part de Compromís. A les noves Corts Generals de la X Legislatura els valencians comptarem amb una veu pròpia amb accent de la Ribera del Xúquer.
 
 
 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails