ZP (2009-2011): el trienni negre *
28/01/2009 – Apaga y vámonos  
De totes les preguntes estúpides que la ciutadania (sic) formulà a Zapatero al programa Tengo una pregunta para usted hi hagué una que em resultà especialment cridanera: un capellà, revestit de mala hòstia i amb un aire de superioritat propi d’un cardenal i no d’un capellà de poble ens va voler fer creure que es trobava al púlpit on cada diumenge arenga davant un grup de velles beates i preguntà: ¿Cree que el embrión es un ser humano?

24/02/2009 – Adéu Bermejo 
La dimissió (cessament, baixa o execució pública) de Bermejo estava cantada des de feia dies i hui tota la premsa critica la seua gestió al front d'un Ministeri que ha passat a convertir-se en un maldecap per al Govern espanyol. 

07/04/2009 – José Blanco, ministre 
Sembla que el segon home amb les celles més necessitades de pinces del món -després de mi segons la perruquera, és clar- no només viu les hores més baixes pel que fa a la seua popularitat, sinó que l'arrel dels pèls de les celles li ha acabat per infiltrar la massa encefàlica i per afectar el seu sentit comú en anunciar la inclusió al Govern de la Confederació Ibèrica de Nacions de l'inefable, indescriptible i inenarrable Pepiño Blanco. 

17/06/2009 – Garoña i els problemes de comunicació de ZP 
Però en lloc de fer l'anunci del tancament i anunciar, també!, mesures concretes per garantir l'ocupació de la zona i l'estalvi energètic, ZP ha deixat que durant setmanes la premsa conservadora haja llançat un discurs trampós i mentider sobre les suposades bondats de l'energia nuclear, com ara que no ens fa dependre de l'exterior, com si Burgos fóra una potència mundial productora d'urani! 
 
24/06/2009 – Timorat 
Justament això passà ahir al Congrés espanyol i els protagonistes d'esta història són ZP, Iniciativa i CiU: ZP seria el nostre protagonista, que anuncià que -a petició d'Iniciativa i d'IU- faria una reforma fiscal i augmentaria els impostos dels que més diners guanyen. Poques hores després, entra en escena l'ecs, que ja no pinta res en la vida sexual de ZP, però que té ganes de fer la mà: CiU amenaça ZP i li diu que si se'n va al llit amb Iniciativa no li aprovarà els pressupostos de 2010 i ZP, en lloc d'enviar els memocristians a la puta merda i, d'una vegada per totes, portar endavant una vertadera política fiscal progressista, s'acollona i tira enrere la proposta.

15/12/2009 – Zapatitos perd la gràcia 
Fa mesos que la imatge pública de ZP està per terra. La crisi econòmica i, sobretot, les xifres brutals d'atur oficial i la sensació general que el Govern espanyol i, en concret, el President no saben ben bé per on van el tirs d'esta pel·lícula han acabat amb l'allure de Zapatero

21/01/2010 – Laire Pajín, ministra 
Si en les properes setmanes algú té la temptació de preguntar-se com és possible que Leire Pajín forme part del Consell de Ministres ja sap quina és la resposta: ZP.

13/05/2010 – Les mesures socialistes contra la crisi 
De bon de matí, al Congrés dels Diputats Zapatero, abans conegut com ZP, anunciava una bateria de mesures tan salvatges i tan restrictives de drets socials que per un moment vaig tindre la sensació que la dreta havia guanyat novament les eleccions i decidia acarnissar-se amb funcionaris, pensionistes i dependents.

(...)

Amb estes mesures Zapatero ha demostrat no només la seua inutilitat, sinó també la capacitat del socialisme espanyol per decebre el seu electorat i l'esquerra en general i, conseqüentment, per obrir les portes a un nou govern de la dreta.

15/06/2010 – Més reformes? 
El govern espanyol, fa algun temps presidit per un bolxevic ZP que hui viu en caiguda lliure, ha decidit prendre's seriosament este repte i si no teníem prou amb el retall a les pensions, als ajuts socials i als sous dels funcionaris públics, fa setmanes que sembla disposat a reformar el mercat laboral, tot i reconéixer que la reforma no suposarà per se la creació d'ocupació.

06/09/2010 – ZP també es carrega les primàries 
Estic convençut que les primàries madrilenyes socialistes són una pantomima, tot i que no hi ha cap evidència que demostre la meua opinió, ni tan sols un lleuger indici que que puga fer vore que no estic equivocat completament, però tant em fa una cosa com l'altra.

30/09/2010 – La vaga general de mentida 
Per tot això, i perquè considere que era la seua obligació, em sembla correcte que els sindicats hagen convocat una vaga general perquè la classe treballadora puga mostrar el seu rebuig a estes mesures i també perquè ho fem aquells que sense estar directament afectats creiem que hi ha altres formes de lluitar contra la crisi.

19/10/2010 - Malabars per provar a acabar la legislatura 
En canvi, Zapatero ha decidit apostar ben fort per la multiculturalitat, de forma que s'ha assegurat sobreviure la resta de legislatura amb el recolzament exprés del PNB i de Coalició Canària.

11/11/2010 – El president pusil·lànime 
Zapatero, però, ha optat per la covardia i ens ha deixat sense Llei de Llibertat Religiosa perquè diu que no hi ha consens polític i social suficient per traure-la endavant i manté un statu quo que agenolla l'Estat davant l'Església catòlica, pretén donar la sensació que no res es belluga al món abertzale per si el PP l'acusa de vendre als bascos Navarra, La Rioja o les Canàries africanes i no condemna l'atac marroquí contra la població civil del Sàhara perquè segons el flamant portaveu Jáuregui “no es tracta d'una cursa per vore qui condemna abans”.

03/12/2010 – En venda 
De la mateixa manera, resulta com a mínim decebedor que un govern socialista pose en venda els aeroports espanyols més rendibles i una part del negoci del joc legal per provar a millorar el dèficit mentre continua insistint a eliminar prestacions socials en un intent desesperat per fer créixer la Borsa un parell de punts percentuals. 

13/12/2010 – Els ministres irritants 
Tots dos tenen en comú no haver tingut mai un ofici conegut, haver encadenat càrrecs al PSOE fins la nàusea, haver fet el salt de la política orgànica al Consell de Ministres de la mà de Zapatero, mancar de qualsevol preparació elemental i cultivar un discurs precari i buit.

29/12/2010 – Prediccions per a 2011 
Els socialistes, tot i la desaparició de ZP, viuran una gran desfeta electoral el 22 de maig i el PP es farà amb alcaldies mítiques com Dos Hermanas, Getafe, Badalona i Parla. Al mateix temps, el PSOE perdrà les comunitats atòmiques de Castella la Manxa, Balears, Aragó i Astúries

Jo no sé si, com diuen els rumors, serà el 2 d'abril quan ZP anuncie que no serà candidat o si els editorials d'El País i els barons socialistes que veuen perillar les respectives paradetes atòmiques li deixaran allargar-ho una miqueta més.

25/05/2011 – La ressaca socialista del 22 de maig 
Difícilment l'actual Secretari General del PSOE aconseguirà posar ordre entre tant de baró (i alguna que altra dama) amb ganes de fer sang i al mateix temps contenir els atacs d'una dreta envalentida que ja toca amb la punta dels dits la presidència del Govern espanyol.

30/05/2011 – Chacón, descavalcada 
Potser Chacón no haguera guanyat les eleccions, probablement no, però almenys haguera jugat el partit, que ja és prou. Després d'escoltar el seu discurs, en el qual va dir tantes i tantes coses, me la vaig imaginar de presidenta del Govern (no sé si en 2016 o en 2020) però ara dubte fins i tot que puga tornar a ser ministra.

11/07/2011 – Rubalcaba candidat 
El PSOE ens pren per idiotes si pretén fer-nos creure que Rubalcaba representa la més mínima renovació, però se'ns pixa directament a sobre quan anuncia unes mesures que aplicaria només a partir de les properes eleccions quan, de fet, el Govern que acaba d'abandonar El Químic podria aplicar-les ara mateix i no només no ho fa, sinó que practica tot el contrari.

02/08/2011 – Avançament d'eleccions 
- Hòstia! ZP ha avançat les eleccions al 20N!
- Què? Això és impossible!
- Que sí, que estic llegint-ho al mòbil.
- Merda, jo ací no tinc cobertura... putes illes Cíes... costava ben poc posar un puto repetidor. 
 
27/09/2011 – El futur i l'herència de ZP 
Si jo fóra ZP, però, no estaria molt preocupat per res d'això, ja que serà el temps el que edulcorarà convenientment la seua herència i el ressuscitarà per a la política espanyola de la mateixa forma que ha passat amb altres ecs!presidents

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails