dimarts, 14 d’abril del 2009

Greu

La guàrdia de diumenge ha estat força destructiva i s'allargarà fins demà dimecres, amb la declaració d'un nigerià que porta per nom Lovely Prince (!).

Si deixem de banda l'acusat de violència de gènere, un paio completament pertorbat que no tingué prou amb acusar la seua dona d'intentar formar part d'una xarxa de prostitució alacantina (!) i d'haver declarat davant el jutge que pensava 'rajarla de arriba a abajo', la resta dels casos han estat de conya.

El millor fou un jove acusat de fer-se passar per agent de la Guàrdia Civil per robar altres joves a la porta d'una discoteca de polígon industrial i que no deixà de referir-se a la meua persona amb els apel·latius de 'fiera' i 'tete'.

Esta actitud no només el feu mereixedor de la meua antipatia, sinó que li ha suposat càrrecs pels delictes d'usurpació de funcions públiques per fer-se passar per agent de la Benemèrita i de desobediència greu en haver fugit quan la vertadera Guàrdia Civil intentà detindre'l.

El pitjor, però, ha estat repassar l'atestat del cas, ja que hi ha una cosa encara pitjor que fer-se passar per agent de l'ordre públic i fugir quan t'ordenen quedar-te quiet: escriure grave amb b.

Malauradament, este fet no està tipificat al Codi Penal, però fa més mal que qualsevol altre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Em fa mal llegir-lo.
JonK.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails