dimarts, 22 de setembre del 2009

Posa't les piles

Fa uns dies vaig recuperar a l'altre blog un text de desembre de 2007 que es feia ressò d'una notícia publicada a Levante-EMV que anunciava la detenció d'una banda de traficants de cocaïna que venien la droga a l'interior de fundes de preservatius.

Ja fa quasi dos anys d'aquella notícia (ací la versió de Las Provincias), i en el seu moment vaig reconéixer que un d'aquells preservatius de mentida fou el protagonista del sopar que un amic celebrà al centre de València, i també vaig completar la informació publicada a la premsa anunciant que el repartiment era a domicili.

Ara resulta, com deia: quasi dos anys després, que han tornat a desarticular una altra banda de traficants que distribuïa la coca no a l'interior de preservatius, sinó de cigarrets (!), bolígrafs (!!) i piles (!!!).

Cap dels mitjans que ha publicat la notícia (uns amb més literatura que altres) ha relacionat les detencions de fa dos anys amb les que s'han produït esta setmana, tot i que hi ha elements obvis que conviden a pensar que es tracta de la mateixa banda, sobretot el fet que en ambdós casos entre els detinguts es trobava una dona de nacionalitat lituana i que si en un cas la droga s'amagava a l'interior d'una funda de preservatiu, en el segon es tractava de cigarrets, de bolígrafs o de piles.

Però bé, si no esperem massa rigor dels editorialistes d'El País no podem esperar que els prostituïts periodistes que s'encarreguen dels successos repassen l'hemeroteca cada vegada que la policia desarticula una banda de traficants freaks.

Conec un paio que té a sa casa una d'aquelles piles que la banda distribuïa, adquirida només fa un parell de dissabtes, i que assegura que pensa subhastar-la per Internet i oferir-se per participar a tots els programes televisius de testimonis que el conviden.

I és que la coca que passava esta banda no era la millor del món.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails