divendres, 18 de desembre del 2009

La operación me ha cambiado la vida, ahora voy a intentar tener otro hijo

Mira, xata, l'operació no t'ha canviat la vida, només t'ha canviat la cara per la d'una altra persona. Alguns diuen que la de Rocío Carrasco, uns altres que la de Lara Dibildos, hi ha qui assegura que la de Paula Vázquez, però jo crec que esta xica ha anat a la Teknon amb una foto d'Ana Torroja i ha dit: Quiero eso.

Estic referint-me, per si algú no viu a este planeta, a la notícia de l'any (o del segle): la nova nàpia de Belén Esteban, aquella ravalera que es casà amb un torero borderline que era rebut a les places de bous amb el llançament de roba interior i amb el qual tingué una filla que porta per nom Andreíta i que, pel que sembla, no es menja el pollastre de bon grat.

Este torero, una vegada ja divorciat de la nostra protagonista, es casà amb la infermera que l'atengué a l'hospital després d'una cogida, la qual es troba ara mateix imputada per un cas de frau a la Seguretat Social perquè tractà d'aconseguir una pensió d'incapacitat per a sa mare, a la qual va suplantar una dona coixa tan estúpida que no recordà de quina cama havia de coixejar quan havia de ser avaluada per un tribunal mèdic.

Amb estos antecedents, doncs, és més que comprensible que Belén Esteban haja necessitat una reconstrucció del septe nasal.

Independentment d'això, de tot això!, a esta xica cal reconéixer-li el mèrit de saber reinventar-se i de ser capaç, dia rere dia, de demostrar que l'estupidesa humana és infinita, perquè quan pensàvem que ja no era possible fer-ne una de més grossa, la ravalera autoproclamada com princesa del poble (sic) ens sorprén amb una nova ignomínia: en esta ocasió el que ha fet ha estat operar-se el nas, i ja posats també els ulls, la boca, el mentó i els pòmuls, amb un resultat força sorprenent, perquè sembla una persona completament diferent.

Per si fóra poc, ha decidit vendre l'exclusiva dels nassos (mai millor dit) a la Lecturas amb un posat impossible i una estrella de bijuteria al cap que crec que vol dissimular la cicatriu d'una lobotomia frontal que l'ha feta encara més subnormal: La operación me ha cambiado la vida, ahora voy a intentar tener otro hijo ha declarat la dèbil mental, com si pensara parir un fill pel nou nas.

Estic segur que els cirurgians que han creat esta nova cara han valorat la possibilitat de practicar-li també una histerectomia, però malauradament encara fa falta una autorització judicial.

Puto estat de Dret.


4 comentaris:

Allau ha dit...

Gràcies per resumir-ho tant bé, jo no havia acabat d'entendre mai aquesta saga.

Habibi ha dit...

Aclariments:

1) el Jesulin va tenir un accident de cotxe, no una "cogida" quan estava a l'hospital

2)la infermera, alias Campanario, no atenia al torero en aquells moments, de fet era ajudant de forense a Castelló i no treballava a Cádiz, on estava ingressat el Jesulín ... el coneixia d'abans

La resta ... totalment d'acord,la Belen-comete el pollo coñoooo, és ara una barreja entre l'Ana Torroja i la Maria Carey

P.D. Viva Salvame de Lux!!

Comtessa d´Angeville ha dit...

I damunt li l'han deixat torta!!! Jo que sempre estic amb les manies de si me l'opere o no me l'opere i millor el meu nasset en punta que això!!!

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails