dilluns, 21 de desembre del 2009

Fred, calor i papil·lomes

Una vertadera relació de parella no només et garanteix una plàcida temperatura corporal i sentimental quan, com ara este cap de setmana i encara hui, València està afectada per un fred que pela els collons o, com es coneix ara, un fred siberià, sinó que evita maldecaps tan desagradables com les malalties de transmissió sexual.

Òbric parèntesi. Sé que parlar de malalties de transmissió sexual a les portes de la commemoració cristiana del naixement de déu és lleig i irreverent. Només això, que sí, que ja ho sé. Tanque parèntesi.

Un amic em comentava fa uns dies que havia rebut la telefonada d'un ecs!polvo per informar-li que s'havia fet una analítica i que havia donat positiu en gonorrea i que convindria que també ell passara per un laboratori. Quan encara no havia rebut els resultats de les proves, la seua actual parella, metge de professió i alarmista de vocació, li informava que havia detectat alguna cosa no massa clara durant una exploració/joc sexual i que podria tractar-se del virus del papil·loma humà i el meu amic hagué de tornar a passar per un laboratori i ampliar les proves que ja havia encarregat i també fer-se'n de noves. Afortunadament, totes estes proves han confirmat que el meu amic està més net que una patena.

Reòbric parèntesi. Sé que comparar una patena amb els resultats d'unes proves que descarten una infecció sexual és encara més irreverent que parlar a les portes del Nadal de les malalties de transmissió sexual. Novament: només això, que sí, que ja ho sé. Retanque parèntesi.

La lleugera promiscuïtat del meu amic li havia passat certa factura (sobretot la del laboratori d'anàlisis), i més enllà de risc real de ser infectat per algun animalet microscòpic, certa mena de psicosi col·lectiva (del col·lectiu gai, s'entén) li havia fet passar per un tràngol innecessari. O almenys no tan necessari, perquè si hom practica una sexualitat responsable (i higiènica), que és el cas del meu amic, no hauria de preocupar-se en excés per eixes coses.

Com deia, una relació de parella monògama (i també molt responsable) evita esta mena de preocupacions, però encara més important, una relació de parella t'assegura que quan les temperatures al carrer freguen els zero graus al llit pots arribar a passar calor. I durant tota la nit.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails