dilluns, 7 de febrer del 2011

Anada/Tornada


Cada volta que visite Barcelona necessite un grapat de dies per recuperar-me del cap de setmana, per la qual cosa fa temps que em vaig proposar que només xafaria la ciutat comtal si era amb una bona excusa i amb temps suficient per fer allò que mai hem dóna temps a fer, especialment quedar amb amics que no veig tant com voldria.

Així, en els últims tres mesos m'he deixat caure tres voltes per Barcelona, però amb excuses cada cop més surrealistes: en novembre perquè eren eleccions (!), en cap d'any perquè era, efectivament, cap d'any (!) i este darrer cap de setmana perquè un amic se casa (el mes d'abril!) i la quadrilla volíem celebrar una mena de comiat de solter prou sui generis.

Com era de preveure, no he pogut fer res del que tenia pendent, i durant el cap de setmana només he tingut temps de fer una calçotada a Sant Cugat, de festejar la nit pel Poble Nou i pel Raval,.de passejar i de pegar algun mos pel Born i de far maldat pels carrers del Gòtic.

Total, que m'han quedat tantes coses pendents de fer que hauré de tornar ben prompte.


5 comentaris:

Clidice ha dit...

I quedar-te t'ho has plantejat? :)

Alba ha dit...

Quina enveja em fas... jo la trobo molt a faltar, encara que cada dia estigui més venuda a guiris de totes parts del mon.. aiiisss.

Anònim ha dit...

"i amb temps suficient per fer allò que mai hem dóna temps a fer"

HHHHHHHHHHHHHem???

Jordi V. ha dit...

Vés-te'n a viure a BCN!

Jo vaig demà!

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Gràcies per comentar, xiquets, xiquetes, noiets i noietes!

Però no, no em plantege traslladar-me a Barcelona: i menys ara que governarà CiU: per a això em quede a València.

;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails