dimarts, 19 de juliol del 2011

Les tres opcions de Camps


Ara que el jutge Flors ha decidit obrir judici oral contra el Molt ecs!Honorable, les opcions per al president dels valencians es limiten a tres.

La primera, i la que té totes les paperetes per ser la definitiva, és buscar un acord amb el Fiscal i acceptar una condemna per suborn i evitar així la vergonyosa i vergonyant imatge de Camps (i companyia) a la banqueta dels acusats.

Esta seria, com resulta fàcil imaginar, l'opció més ràpida i neta, però suposaria que Camps accepta els fets que li imputa l'acusació i no li quedaria més remei que abandonar la Generalitat i desaparéixer per a sempre. O no.

Una segona possibilitat, estil kamikaze, seria la de lluitar el cas. És a dir: preparar la defensa i celebrar el judici. En este cas, podria o bé resultar absolt (gairebé impossible amb totes les proves damunt la taula) o bé acabar condemnat després d'haver passat uns quants matins als jutjats, d'haver obert els telenotícies i els diaris durant setmanes i d'haver-se convertit en la pedra de la sabata de Rajoy en una hipotètica campanya electoral de tardor.
 
Dins, però, de l'opció de preparar el judici, trobem una tercera possibilitat que passaria per apostar per una nova estratègia de defensa: intentar demostrar que Camps ha perdut el cap i que no pot ser condemnat. Proves en tenim a cabassos i només cal repassar l'hemeroteca per trobar tones d'indicis que apunten en la mateixa direcció: Camps està tocat de l'ala.

Uns exemples:


I sobretot:

Amb estes intervencions, quin jurat popular seria capaç de condemnar Camps?

7 comentaris:

ivaxavi ha dit...

"...desprès d'haver obert els telenotícies..." com tu dius. No seran els de Canal nuevo, veritat?
Lamentablement, em sembla que tot açò passarà més ràpid que una tronà (en el millor dels casos), o que l'ecs! passarà a ser una víctima del 'marxisme'.

Coralet ha dit...

El que passa també és que Camps -o campos, com a d'ell li agradaria- no solament indigna -per usar un verb de moda- per la seua corrupció sinó també per la seua política. en fin...

Jesús Párraga ha dit...

Doncs, t'has equivocat, Martí, que Camps ha optat per dimitir... en un país (Espanya) on no dimiteix ni l'últim regidor de Benifotrem d'Allà Abaix. Corrupte però honorable... molt honorable.

Corpi ha dit...

Ja veus, al pobre home l'han obligat a dimitir, perdó, s'ha sacrificat per Rajoy i per Espanya. Amb lo catòlic que és, no t'estranye que si mor abans que este Papa, el declaren com a mínim, beat.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Camps s'ha cobert de glòria amb un discurs més boig del nivell al que ens tenia acostumat.

La festa continua!

ivaxavi ha dit...

No heu vist Canal Nuevo?
He aplegat a casa i m'he possat de seguida la meva dosi d'indignació sintonitzant Canal9: Ha sigut un "vida i milagros" de Don Francisco Camps! Pobret!
Propose una colecta i firmes recolzant-lo...

hans castorp ha dit...

La qüestió ara és veure quin paper jugarà el molt ja ecsHonorable i la seva colla. Jo proposo que faci duet amb Aznar. Show must go on!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails