dijous, 2 de febrer del 2012

Un mes i dos dies de 2012


18 de gener de 2012: José Manuel García-Margallo, ministre d'Exteriors, a Estrasburg adreçant-se a un eurodiputat britànic: “¡Gibraltar español!”

27 de gener de 2012: José Manuel Soria, ministre d'Energia, alhora que fulmina les primes a les energies renovables afirmà que “habrá libertad de seguir instalando plantas sin estar primadas con los Presupuestos”.

31 de gener de 2012: Alberto Ruiz Gallardón, ministre de Justícia, en confirmar que desapareix el sistema de terminis i que les dones hauran de justificar el motiu del seu avortament: “Defender el derecho a la vida es probablemente lo más progresista que haya hecho en mi vida política”.

El mateix dia: José Ignacio Wert, ministre d'Educació, en anunciar que elimina l'assignatura Educació per a la ciutadania: “Proponemos una asignatura cuyo temario esté libre de cuestiones controvertidas y susceptibles de adoctrinamiento ideológico”.

Ahir: Miguel Arias Cañete, ministre d'Agricultura i Medi Ambient, en la primera compareixença al Congrés: “No es incompatible la unidad de cuenca y los trasvases (…) ¿Es que no son utilizables las aguas excedentarias? ¿No existe la solidaridad en este país”.

I el responsible en cap a micròfons suposadament oberts per accident:

30 de gener de 2012: Mariano Rajoy, a l'inici d'una reunió del Consell Europeu: “La reforma laboral me va a costar una huelga”.

I ahir en rebre Artur Mas a la Moncloa: “Vivo en el lío”.

I encara estem a 2 de febrer.  

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Ja tens la maleta feta? Quan trobis un país on no faci vergonya viure avisa, ni que sigui pel privé :(

Molding ha dit...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uqDNOfTHbc8
Al loro con lo que nos queda aun con esta panda de frikis....

Anònim ha dit...

Que Dios nos pille confesados (y casados por la Iglesia, para ser progresistas, ¡claro!)

Busca qui t'ha pegat ha dit...

A esta marxa ens tocarà fer un 'Españoles por el mundo: los exiliados"...

Això sí, de casar-se res de res.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails