dijous, 23 de febrer del 2012

Ridícules


Ridícula número 1: Paula Sánchez de León

L'ecs!consellera de Presidència i vicepresidenta de la Generalitat Valenciana caigué en desgràcia gairebé el mateix dia que Camps renunciava al seu càrrec i era substituït per Alberto (aka Amador Mohedano) Fabra per ordre de Madrid. Aleshores li van buscar un lloc on no haguera de tindre massa responsabilitats i res millor que la Delegació del Govern espanyol al País Valencià per provar a fer-la invisible.

Potser en aquell mes de desembre de 2011 semblava una bona idea, però no han passat ni dos mesos i Sánchez de León no només s'ha demostrat com una política incapaç de gestionar una primera manifestació d'estudiants de l'IES Lluís Vives capitalí sinó que amb les directrius donades ha aconseguit escampar el que ja es coneix com "primavera valenciana" per mitja Confederació Ibèrica de Nacions com a conseqüència dels abusos policials.

Hem passat en menys de 48 hores del centenar de joves que dilluns tallaven un carrer per protestar per les retallades en l'ensanyament públic a la gran manifestació de milers de valencians que ahir demanàvem que el cap (polític) de Sánchez de León rodara pel carrer Colom. I tot per obra i gràcia d'una dona que en qualsevol país civilitzat estaria planificant el seu exili.

Ridícula 2: Rosa Díez

La líder d'UPyD s'ha superat: presenta una moció per instar al Govern a il·legalitzar Bildu i Amaiur i la resta de partits pacten una esmena transaccional que buida de contingut el text original i als espanyolistes no els queda un altre remei que vetar la votació (!) i retirar la moció per evitar que s'aprovara el que ja havien pactat 324 diputats.

De pandereta.

Per sort, UPyD no deixa de donar-nos bones notícies i dimarts va presentar una proposició no de llei per, atenció, "instar al Govern a recuperar per llei (!) les denominacions en castellà de les províncies, ciutats, municipis i accidents geogràfics de les comunitats on no només es parla espanyol".

El millor de tot és que este destrellat el defensarà al Congrés el diputat més borderline d'UPyD: Carlos Martínez Gorriarán. 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails