dilluns, 16 de juny del 2014

Pròxima parada...



L'esperit aventurer dels joves espanyols (no la situació de penúria econòmica i la destrucció de les expectatives per trobar feina a casa) ha forçat moltíssima gent a marxar del país.

Açò és, sense dubte, un inconvenient que expulsa els joves més preparats a l'estranger i ens deixa sense una força econòmica i social fonamental per a la recuperació del país, però, com tot en esta vida, este exili laboral té una part positiva i és que aquells que ens hem quedat ací podem aprofitar per visitar els amics exiliats, portar-los pernil i formatge de casa i que ens deixen a canvi el sofà del menjador.

Este estiu faré un viatge llarguíssim per a visitar el meu amic A., però per la informació que m'ha enviat, sembla que no podré complir amb la meua part i no podré entrar al seu nou país amb pernil i formatge:

Possiblement a l'aeroport et faran preguntes, a què véns, on et quedes, quins plans tens, on viatjaràs, qui sóc jo, etc. Et recomane tindre a mà els bitllets dels viatges, tours, etc per mostrar-los. Res de productes orgànics”.

Sí, este estiu viatge a Austràlia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails