dilluns, 22 de desembre de 2014

Matí de dillunsDilluns passat vaig preferir quedar-me al llit que anar a treballar.

Hauria d'anar al despatx.
I jo hauria d'anar a classe.

Vaig passar el matí de dilluns al llit, en companyia, obviant les telefonades insistents dels clients al mòbil mentre gaudia del sexe primerenc d'una vetllada que havia encetat el diumenge a poqueta nit i d'una esquena coberta per una fina pel·lícula de suor que es tensionava quan mossegava el clatell.

Em va tocar fer memòria per a recordar l'última vegada que vaig dormir (literalment) amb algú tota la nit i vaig haver de retrotraure'm un any sencer, fins a l'incòmode llit d'un hotel de Palma.

Recuperar eixa sensació, la de dormir poc i malament però ben acompanyat, em va agradar tant que vaig repetir la nit de dijous i la nit de divendres i vaig desdejunar en companyia el matí de divendres i el matí de dissabte.

I, si no passa res, dimarts tornaré a dormir acompanyat i dimecres de matí tornaré a fer desdejuni per a dos.3 comentaris:

Juan ha dit...

Açò sí és que't toqué la loteria

Anònim ha dit...

ho dius per fer enveja, no?

Alegria De La Huerta ha dit...

Matí de dilluns, de dimarts, de dimecres i que la setmana ja vagi de baixada. No està mal retornar a aquestes nits d'aquestes maneres. Què duri, o que no duri, però aprofita-ho!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails