dimarts, 2 de març del 2010

I hate Escassi

No tenia cap intenció de perdre ni un minut de la meua vida amb el nou vòmit de Telecinco, avortat la nit de diumenge, però després d'haver llegit les quatre ratlles que Mábel Galaz li dedicava al seu bloc d'El País, no vaig poder evitar fer-li una ullada, ja que l'encarregada de la secció de societat (eufemisme per fer referència a les notícies de cor, de fetge i de parts pudentes) afirmava: El programa televisivamente es malo, no tiene ritmo, pero el planteamiento machista es aún peor. A los cinco minutos una de la mujeres ya estaba medio desnuda haciéndole un mansaje. Poco después Escassi le decía a otra que le gustaba pero que no era "lo suficientemente golfa".

Deia que no tenia cap interés en veure I love Escassi perquè el protagonista em sembla un paràsit borderline amb cara de retardat i el fet que una cadena de televisió munte un programa per buscar-li novia és una presa de pèl tan ridícula com infame, però és que la Galaz rematava el seu article afirmant que el programa vulnera els drets de les dones (així en general) i comminava el presentador Jesús Vázquez a no defendre només els drets dels gais, sinó també el de les dones, i volia comprovar-ho amb els meus ulls abans que el cas arribara al Tribunal Europeu de Drets Humans.

Amb només cinc minuts de programa, però, he arribat a la conclusió que el cas no només no arribarà a ser jutjat a Estrasburg, sinó que amb tota probabilitat serà cancel·lat en unes poques setmanes i no, justament, per la teoria de la Galaz, sinó perquè és dolent amb ràbia, l'audiència ha estat molt baixa i ni tan sols Jesús Vázquez (amb unes cames cada vegada més tortes) fa un paper mínimament digne.

Més enllà del rol de seductor que ha de jugar el dèbil mental d'Escassi, el paper de les dones candidates em té captivat, perquè no imaginava que entre el sexe femení fóra possible trobar tanta irracionalitat i imbecilitat com la que les concursants poden arribar a demostrar en només uns quants minuts.

Òbric parèntesi hipòcrita. Per descomptat estic mentint: només volia quedar bé. Tanque parèntesi hipòcrita.

En concret, una castellonenca mare de dos fills no dubtà a l'hora de contestar quan li preguntaren què era el que més li agradava del genet amb cervell de burro: De él me gusta todo, pero lo que más el culo, porque lo tiene 'apretaet'. Y me gustan los culos 'apretaets'.

Busca qui t'ha pegat.

El millor, per a variar, és la forma que té la cadena d'explotar l'avortament, ja que a la web del programa no només és possible empassar-se el programa sencer (per a estómacs a prova de bombes), sinó els millors moments, que porten títols tan explicatius com ara: Cristina casi despelucha el conejo a Lucía, Alguien llama “puta” a Lucía, Alicia llora: Kelly la insulta y llama niñata, Bronca de Kelly: las chicas la tachan de vulgar por su masaje a Escassi.

Més que un programa que vulnera els drets de les dones, suggerisc la teoria que es tracta d'un crim contra la humanitat i més concretament d'un genocidi cultural.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails