divendres, 9 d’abril del 2010

Perles

No sé què m'ha deixat més trasbalsat, si les declaracions d'Aguirre afirmant que 'Yo destapé el Gürtel' a l'estil 'Yo creé el cielo y la tierra' o el fet que cada cop que telefone l'últim client que m'ha entrat del torn d'ofici em toque empassar-me sencereta una cançó de Los Caños. 
 
O és que potser ja tinc el cervell completament fos per culpa de l'orgia informativa que esta setmana ens ha regalat l'ànim destructiu de Rita Barbaritat, el processament judicial contra Garzón i, sobretot, l'alçament de la segona part del sumari-tsunami del cas Gürtel.

Òbric parèntesi freak. Este cas de corrupció ha aconseguit que La Perla més famosa deixe de ser l'estació de la Iniciativa Dharma descoberta per Nikki i Paulo a l'illa de Lost en favor de 'la hija puta de La Perla', també coneguda com Milagrosa Martínez, ecs!Consellera de Turisme i actualment Presidenta de Les Corts valencianes i posseïdora d'un rellotge regalat per El Bigotes valorat en quatre mensualitats del salari mínim interprofessional. Tanque parèntesi freak.

Així doncs, per evitar que el tsunami del cas Gürtel s'emporte per davant les quatre neurones que em queden vives, este cap de setmana pense dedicar-lo a la contemplació, a evitar la temptació de llegir qualsevol diari, a prendre el sol, a passar hores al llit amb el meu xic, a passejar per la platja, a insistir en la lectura de Pura anarquía, de Woody Allen, i a barallar la possibilitat d'afiliar-me al Partit Popular.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

R. no puc treballar ni estudiar ni res... A cada hora alguna cosa nova. Però per sobre de tot, he sentit vergonya de ser valencià a cada segon. Lo de Rita és intolerable!!! Per cert, va ser el delegat del Govern qui va donar l'ordre de carregar, quan el partit al que representa, en esta nuestra comunidad, està en contra de l'enderrocament del cabanyal? Please, mostra'm el camí perque no ho entenc...
Ferranet

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Estem tots igual, Ferri, per això la solució passa per afiliar-se al PP.

Almenys ens faran regals!

(telita amb les fotos de la manxa... l'street art local m'ha deixat mortet!)

Josep Turiel ha dit...

R., potser tens raó: per una bossa de Loewe jo també em faig del PP. Suposo que comences per una simple bossa -caríssima, això si- i amb uns anys de militància tens moltes possibilitats que et regalin una caseta a La Marina. M'ho pense...

Corpi ha dit...

L'alcalde del meu poble és analfabet, però com que està afiliat al PP, ja porta 23 anys analfabetitzant el poble. Digeu-me on he d'anar jo també a fer-me del PP.

Anònim ha dit...

l'street art és total però encara no has vist fotos de la setmana santa d'almedina: tétrica... però he de dir que ho vam passar de categoria!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails