dimecres, 2 de febrer del 2011

Egipto está precioso en esta época del año


Tot i que no em cau particularment malament (sempre hi ha de pitjors) em resulta desagradable el seu accent, la seua forma de parlar tan efusiva i no em crec que la suposada espontaneïtat que practica no estiga estudiada. Igualment, les lletres de les seues cançons em produeixen vergonya aliena, els seus moviments espasmòdics em recorden als d'un borderline i a l'anunci de Nocilla sembla que s'haja fotut tres o quatre ratlles.

De la mateixa forma, crec que els seus estilistes haurien de ser jutjats per crims contra la Humanitat i ser condemnats a morir asfixiats per un pantaló de camals massa estrets o per una d'aquelles camises de tela arrugada que posà de moda a principis del nou mil·lenni.

A banda d'això, i del fet que encara que m'apuntaren al cap amb una pistola, per res del món compraria un disc o aniria a un concert d'este xic de cabells rulls, repetisc: Bisbal no em cau particularment malament.

Vull dir, el xic fa la seua merda de música i omple estadis d'adolescents integrats, paga religiosament els impostos (a Miami supose), la seua dona ven alguna exclusiva a les revistes del fetge, ha fet amistat amb intel·lectuals com Alejandro Sanz, participa en alguna causa benèfica i de tant en tant posa de moda algun pentinat que ben bé podria ser considerat una plaga bíblica, però a banda d'això no fa res que siga susceptible de ser censurat.

Em resultava, per tant, completament indiferent què poguera dir o fer este pobre xic, però clar, quan motu proprio decideix opinar sobre l'actualitat internacional i ho fa amb una frase al seu compte de twitter que ben bé podria ser una broma, la cosa canvia: “Nunca se han visto las pirámides de Egipto tan poco transitadas. Ojalá acabe pronto la revuelta” ha escrit (sense accents) el senyor Bisbal com si es pensara que estava fent una aportació digna d'admirar a la Història del Pensament Universal.

La comunitat internauta, que no respecta res, decidí elevar Bisbal i la frase en qüestió a la categoria de trending topic mundial (#turismobisbal) i la gent s'ha acarnissat en el poc trellat que ha demostrat el d'Almeria.

La pregunta és: quina necessitat tenien els executius que exploten la imatge i la gola d'este xic d'explicar-li com funciona una BlackBerry.

Per sort, la ciutadania egípcia, tal com va fer la tunisenca, no li ha fet ni puto cas.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

Bé, ja se sap que els egipcis ja fa dies que la ballen, més que no pas aquest xiquet ;)

(no em podia creure el que veia en l'anunci de la nocilla :O)

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Mira que quan vaig veure el que aquest home havia penjat al seu espai, entre moltes coses que ací no citaré, vaig pensar en el teu bloc! No ens coneguem, però estava gairebé segura que faries post al respecte (sinó te l'havera demanat). No m'has decebut gens ni mica XD!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails