divendres, 11 de març del 2011

He petat


Quan comences la setmana amb la discussió d'un matrimoni al qual acabes de divorciar sobre si hi ha que comprar als xiquets unes bicicletes o uns gats (!) i l'acabes amb la contrària d'un cas plantejant-te que “mira, hoy es mi cumpleaños y no quiero que nadie me amargue el día” és lògic que quan arribe el divendres estigues mort.

Si a més a més has hagut de passar hores i hores a la comissaria i als jutjats per culpa de dues guàrdies destrellatades i li sumes que un caçador vol contractar el teus servicis perquè un altre li va dir 'furtiu' en un programa de ràdio i que has hagut de preparar dos sopars entre setmana perquè els amics han decidit que Rasoir House és el millor restaurant de València és lògic que quan arribe el divendres no tingues ganes ni de follar amb qui portes tota la setmana planejant una cita.

Si a tot això li afegeixes els canvis d'oratge i el maldecap que suposa escoltar els polítics que ens malgovernen és completament normal arribar al cap de setmana amb febre, dolor articular, sense veu i amb mal de gola.

És un fet: he petat.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Bé, doncs com a companya de febrada i mal de gola t'he de dir: ara et fots el cap de setmana enlaire amb caldets i antibiòtics i tal dia farà un any. Cuida't, que amb aquesta frenesia no m'estranya que acabes petant :)

I és que fillet, tu tens un imant per les coses més rares eh! :)

Filadora ha dit...

Fés bondat aquest cap de setmana i dilluns estaràs a topeeeeeeeeee! :)
A millorar-se!

Unknown ha dit...

Ja en som dos. I demà, comença la fira de falles...

ara si, busca qui t'ha pegat!!

Pedro ha dit...

Collons, que gràfic has sigut.
Jo estarè així la próxima setmana amb tot el desgavell de les falles...Com m'agradaria un exili temporal...

Salut,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails