dimarts, 15 de maig del 2012

Orgiàstic


Qualsevol que tinga un blog diari (encara que siga este) i que, entre destrellat i destrellat, pretenga opinar sobre l'actualitat informativa necessitaria un mes sencer per provar a entendre tot el que tingué lloc ahir a València.
 
D'una part, a la seu del Tribunal Superior de Justícia tornàvem a vore El Bigotes, el personatge més caricaturitzat de la trama Gürtel, per a declarar no per allò que molts qualificaven de "quatre tratges" (i unes sabates de pell de poltre) i que tantes alegries processals ens donà a finals de 2011 i principis de 2012, sinó per la causa que estudia el finançament irregular del Partit Popular valencià.
 
Al mateix temps, però a la Ciutat de la Justícia, el jutge Castro que investiga el cas Nóos a Palma prenia declaració a un grapat de prohoms valencians (germans Roig inclosos) i acabava el dia amb dues noves imputacions: el secretari autonòmic de Turisme i Projectes Estratègics (!) de la Generalitat i la responsable jurídica de la Ciutat de les Arts, tots dos acusats de prevaricació.
 
Quasi a la mateixa hora, la junta general d'accionistes del Banc de València (en queda algun amb ganes de parlar-ne?) aprovava denunciar la cúpula directiva de l'entitat intervinguda, entre els quals es troba José Luis Olivas, ecs!president de la Generalitat entre Zaplana i Camps.
 
I només faltaven Les Corts, amb una altra sessió de la comissió d'investigació què pretén determinar (d'aquella manera) què ha passat a la CAM, per evidenciar com han deixat el país aquells que ens malgovernen des de fa massa anys.
 
I mentre tot això passava a València, Alberto (aka Amador Mohedano) Fabra passejava per Calp i posava una placa als peus del penyal d'Ifac.
 
De veritat no podia haver anat més lluny?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sort que la lliga s'ha acabat, sinó encara tindriem una noticia més per afegir! si es que el futbol es noticia...

Amaroq ha dit...

PER CALP??? TAMBÉ VA TEMPS D'ANAR A CALP??????? POS SI ESTAVA EN BENIMARFULL!!!

Amaroq ha dit...

Que va obrir la temporà de la cirera i li se van posar indignaos el macareno i el flaco en una pancarta al pont de damunt del parque al costat la carnisseria de ma tia, però crec que això no ho han tret per la tele.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails