dilluns, 23 de juliol del 2012

Malparit


 
Enmig de la tempesta econòmica que patim, amb la prima de risc disparada i el País Valencià finalment intervingut amb una versió 2.0 del Decret de Nova Planta, el ministre de Justícia es despenjava el cap de setmana amb un anunci que podria qualificar-se, com a mínim, de sorprenent: les malformacions del fetus no constituiran un motiu per poder avortar.

Estes declaracions de Gallardón, fetes al llarg d'una entrevista concedida al diari La Razón, suposen un pas més enllà d'aquelles que realitzà en març al Congrés quan afirmà que una mena de “violència estructural” obligava les dones a avortar, però mantenen el mateix esperit: la negació de la realitat.

I suposen, com deia, una pas més enllà perquè avancen en la criminalització de la dona i del seu dret a determinar quan i com exercir la maternitat, ja que l'avortament eugenèsic és el més difícil de tots perquè es produeix quan un dona vol ser mare i la viabilitat del fetus no li ho permet.

Independentment de la misèria moral del ministre, però, no acabe de creure'm les seues declaracions. Potser estic pecant d'optimista, però veig incapaç qualsevol Govern (fins i tot este Govern) de portar endavant una regulació més pròpia d'una república islàmica que d'un país que, només de moment, encara és europeu.

Els ministres de Rajoy haurien de saber, en definitiva, que l'Eurocopa o els Jocs Olímpics també funcionen com cortines de fum per provar a tapar la realitat i que, al mateix temps, resulten menys obscenes i miserables.


El model de les fotos és Samuel Visentin i la sessió completa la teniu ací.

1 comentari:

Clidice ha dit...

Pel que sé del personatge està com un llum de ganxo, o sigui que tot és possible. No sé perquè, però, no m'ha estranyat gens i, d'alguna manera, he pensat "ja era hora", perquè la poteta de l'Església (en majúscules perquè parle de l'esglèsia catòlica, apostòlica i romana, la que mana) fa dies que no l'acabaven d'ensenyar. Ens aniran deixant anar perletes i potser si que acabarem on va deixar l'Iran l'aiatolah Khomeini, ara l'aiatolah Rouco.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails