dilluns, 27 d’agost del 2012

#Estiuteenager: Comunisme vade retro (I)


A banda de qüestions menors i de l'avançament de les eleccions basques i, sembla que també, gallegues, l'actualitat estival ha girat al voltant de dues figures polítiques inefables que han agafat una notorietat impròpia de qualsevol país mig desenvolupat: Ángel Carromero i, sobretot, Juan Manuel Sánchez Gordillo.

El primer és el membre de les NNGG del Partit Popular que conduïa el cotxe accidentat en el qual van morir dos destacats membres de la resistència anticastrista cubana, fets pels quals haurà de fer front a una petició de 7 anys de presó per part de la fiscalia de l'illa.

Carromero, independentment d'estos fets, és un clar representant d'eixos no-tan-joves membres de les NNGG especialitzats en no tindre ofici ni benefici i viure dels càrrecs heretats sense cap tipus de responsabilitat, el màxim exponent dels quals seria el diputat valencià (perquè és diputat per València) Ignacio Uriarte, però també tots els jovenets que a casa nostra envolten Juan Cotino i que utilitzen Twitter amb tanta gràcia.

Carromero, convertit en un màrtir de la dictadura cubana per a la dreta més poc raonable i en una caricatura per a la resta, era el conductor del vehicle que portava l'opositor Oswaldo Payá no sé sap ben bé on, tot i haver perdut tots els punts del carnet gràcies a les més de 40 multes que havia acumulat a Espanya.

Després de regalar-nos un lamentable vídeo amb un polo a ratlles, Carromero continua a l'illa a l'espera d'un judici que pregue que retransmeten íntegrament per televisió: segur que el jutjaran amb xancles i bermudes. I amb un mojito en cada mà.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails