dilluns, 4 de març del 2013

La pervivència de l'espècie



 
Existen argumentos racionales que dicen que ese matrimonio no debe tener la misma protección por parte de los poderes públicos que el matrimonio natural. La pervivencia de la especie, por ejemplo, no estaría garantizada”

Jorge Fernández Díaz. Ministre d'Interior.


Fernández Díaz té raó: el matrimoni entre homosexuals no garanteix la pervivència de l'espècie humana, perquè, en realitat, no existeix cap relació entre el matrimoni (qualsevol tipus de matrimoni) i la supervivència de l'espècie: els humans existien abans que s'inventara el matrimoni i, amb tota seguretat, continuaran existint quan la gent deixe de casar-se.

Cap ésser humà és conseqüència directa d'un matrimoni, però en canvi tots ho som d'una fecundació (feta amb més o menys gràcia) i en això, cal reconéixer-ho, els gais que volen tindre fills tenen menys opcions que els heterosexuals.

El ministre, com deia, té raó: el matrimoni gai no contribueix a la pervivència de l'espècie. O millor dit: contribueix tant com ho fa el matrimoni heterosexual.

El problema de les paraules de Fernández Díaz no és que no s'ajusten a la realitat i que són un insult a la intel·ligència (també la dels catòlics, que estan acostumats a pensar menys i a confiar en la providència divina i en els dogmes de fe), sinó que han estat pronunciades per un ministre del Govern d'Espanya a una ambaixada de l'Estat i tenen per objectiu qüestionar els drets civils de part de la ciutadania.

I això és intolerable: Fernández Díaz pot pensar el que vulga a sa casa i a la seua església, però en l'exercici del càrrec que ocupa al Govern no pot manifestar-se contrari a l'ordenament vigent en esta matèria ni, encara menys, pretendre negar els drets econòmics i socials que se'n deriven del matrimoni als homosexuals o a aquells que no volen reproduir-se perquè la seua secta considere que el negoci jurídic que constitueix el matrimoni és una cosa exclusiva de catòlics reproductors.



5 comentaris:

Jaume ha dit...

És pot dir més alt però no més clar.
Felicitats!

Monique LaMer ha dit...

Paraula per paraula completament d´acord en tu.
Un abraç.

Clidice ha dit...

bé, no sé què ens estranya: nivelón, nivelón!

(allò de riure per no plorar o de demanar asil polític a ... a ... a on! :-( )

Eva ha dit...

Ostres, m'ho he perdut! Això ha estat aquesta setmana/any/segle?!?

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Gràcies a tots quatre per passar per ací i deixar la petjada :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails